مراکز گفتگوی ازدواج در کشور تشکیل شود
کد خبر: 3820346
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶

مراکز گفتگوی ازدواج در کشور تشکیل شود

گروه اجتماعی ــ استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه مراکز گفتگوی ازدواج باید در کشور تشکیل شود، گفت: برای حل تمامی مشکلات سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی جامعه باید به‌سوی خانواده بازگشت.

مراکز گفتگوی ازدواج در کشور تشکیل شود/آرامش خانواده؛ زمینه‌ساز خلاقیت

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد ارجمندی، استاد حوزه و دانشگاه، صبح امروز، ۲۸ خرداد ماه، در هم‌اندیشی سبک زندگی، نقش و کارکرد آن در تحکیم بنیان خانواده که در محل سالن همایش نهاد کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد، اظهار کرد: جبران‌خلیل‌جبران گفته است که برای نابودی یک تمدن، سه اقدام نیاز بوده و نیازی به بمب هسته‌ای و جنگ نیست که اولین مورد خانواده، آموزش و الگوها بوده که برای نابودی خانواده‌ها، منزلت زن را بشکنید، برای نابودی آموزش، منزلت معلم را بشکنید و برای نابودی الگوها باید منزلت دانشمندان و اسطوره‌ها را بشکنید.

وی ادامه داد: رابرت مرداک می‌گوید که برای نابودی ایران باید درخصوص کلمه مقدس خانواده هزینه کرد و موضوع مادر را دستور کار قرار داد، چراکه در ایران، مادر خانواده همه چیز را مدیریت می‌کند و من تلاش می‌کنم تا سال ۲۰۲۰ واژه‌ای به نام مادر و حیا را در ایران نابود کنم.

وی با تأکید بر اینکه بحث خانواده یک دغدغه بدون مرز و بین‌المللی در حوزه بشری است، خاطرنشان کرد: تمامی انسان‌ها به‌دنبال آرامش هستند، چراکه قاعده انسان همین بوده و آرامش، زمینه‌ساز خلاقیت و خلق است، زمانی که انسان ناآرام است، نمی‌تواند نقشی بیافریند و فکر کند و بنیاد عالم بر روی آرامش است و برای به‌دست آوردن هر نیازی باید به کانون نیاز رفت.

وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم تاکید کرده که ای انسان‌ها جز با من به آرامش نمی‌رسید و برهم نتازید که با همدیگر به آرامش می‌توانید دست یابید و انسان به کسی نیاز دارد که او را بلد باشد و این همان دانش انتخاب همسر است، چراکه جریان ازدواج، جریان سرنوشت بوده و سرنوشت را هیچ‌گاه نمی‌توان دوباره نوشت.

ارجمندی خاطرنشان کرد: کلمه بیت به معنای خانه ۷۱ بار در قرآن آمده و هر خانه‌ای که به انسان آرامش ندهد، قبر انسان است و واژه خانه غیر از ساختمان بوده، ولو انسان در یک کاخ زندگی کند، ولی به آرامشی در آن کاخ دست نیاید و متاسفانه امروز خانه‌ها تبدیل به کلانتری شده‌اند و افراد خانواده یکدیگر را مورد بازجویی قرار می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه برای حل تمامی مشکلات سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی جامعه باید به‌سوی خانواده بازگشت، تصریح کرد: باید خانواده را از حالت تزئینی خارج کنیم و مراکز گفتگوی ازدواج را در کشور تشکیل دهیم.

این استاد حوزه و دانشگاه در رابطه با همسرداری و اصول رابطه‌های پایدار و ماندگار خاطرنشان کرد: آغاز تمامی رابطه‌های ازدواج همراه با عشق، شور و نشاط بوده، ولی باید سازوکار مراقبت از این موارد را نیز آموخت و باید تعریف درستی از ازدواج برای زوجین صورت گیرد.
انتهای پیام

captcha