مرمت و احیای حجرات مسجد جامع ارومیه نیازمند تخصیص اعتبار است
کد خبر: 4000392
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷

مرمت و احیای حجرات مسجد جامع ارومیه نیازمند تخصیص اعتبار است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، گفت: مرمت و احیای حجرات ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه در حال انجام بوده و احیای ضلع جنوبی و شمالی این مسجد در صورت اختصاص بودجه آغاز می‌شود.

ارسالی امروز ا مرمت و احیای حجرات ضلع جنوبی و شمالی مسجد جامع ارومیه نیازمند تخصیص اعتبار استبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، جلیل جباری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی، امروز، چهارم مهرماه در دومین نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت آغاز هفته گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته گردشگری ۱۰ پروژه گردشگری در این استان آماده افتتاح هستند که با افتتاح آنها زمینه اشتغال ۱۷۳ نفر با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان فراهم می‌شود.

وی افزود: در ۶ ماهه اول سال جاری، ۴۹ موافقت‌نامه اصولی با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومان به‌عنوان مجوز جدید سرمایه‌گذاری برای استان صادر شده و ۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌های گردشگری از سوی صندوق ملی مصوب شده است. در رابطه با پروژه‌های مهم توسعه گردشگری استان، ساخت و تکمیل مجموعه فرهنگی گردشگری شمس تبریزی خوی در دستور کار قرار داشته که ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه مصوب شده و در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد.

جباری بیان کرد: موزه صلح سردشت یکی از پروژه‌های توسعه گردشگری استان است که می‌تواند موجب حضور گسترده گردشگران داخلی و خارجی بسیاری باشد.

وی با اشاره به احیای حجرات و مرمت مسجد جامع ارومیه تصریح کرد: در حال حاضر حجرات ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه در حال انجام بوده و احیای ضلع جنوبی و شمالی این مسجد در صورت اختصاص بودجه آغاز می‌‎شود.

جباری ادامه داد: از جمله برنامه‌های هفته گردشگری سرکشی از واحدهای اقامتی، دیدار با ائمه جماعات، معرفی ظرفیت‌های گردشگری در فضای مجازی، پاک‌سازی اماکن تاریخی، به صدا در آمدن زنگ گردشگری در مدارس، برگزاری نمایشگاه عکس صنایع‌دستی و ... هستند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در ایام کرونا به اماکن اقامتی و هتل‌ها زیان فروانی وارد شده که تهیه طرح حمایتی ویژه برای واحدهای گردشگری آسیب دیده از شرایط کرونایی کشور از برنامه‌های ویژه میراث فرهنگی استان بوده که امیدواریم این بسته حمایتی بخش مهمی از مشکلات تأسیسات گردشگری را حل کند.

وی ادامه داد: پادگان ارومیه با مساحت ۹ هکتار طبق برنامه‌ریزی قرار است تبدیل به باغ‌موزه شود که در حال حاضر مرمت بناهای تاریخی آن در دست اقدام بوده و مطالعات اصلی آن توسط کارشناسان دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شده است.

جباری در پایان اظهار کرد: در طی ۴ سال گذشته، راه‌اندازی ۵۶ واحد اقامتی و پذیرایی تفریحی، ۶۷ دفتر مسافرتی، صدور ۱۴ گواهینامه فعالیت در حوزه سلامت، برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های ملی و محلی انجام شده و در صورت از بین رفتن بیماری کرونا در هر یک از شهرستان‌های استان برگزاری یک جشنواره گردشگری سالانه در نظر گرفته شده و سومین جشنواره ملی گردشگری نیز در ارومیه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha