متفکران اسلامی افزایش جمعیت را عامل اقتدار ملی می‌دانند
کد خبر: 4065276
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸

متفکران اسلامی افزایش جمعیت را عامل اقتدار ملی می‌دانند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه گفت: طبق عقیده متفکران اسلامی تقویت اقتدار ملی ارتباط مستقیم و اجتنا‌ب‌ناپذیری با مقوله افزایش جمعیت دارد، بنابراین باید به این مبحث توجه اساسی شود.

متفکران اسلامی افزایش جمعیت را عامل اقتدار ملی می‌دانندبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمحمد سعیدآزاد موسوی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه 29 خرداد در همایش «ضرورت و اهمیت افزایش جمعیت» که در سالن آمفی‌تئاتر پردیس‌شهر دانشگاه ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: تقویمت اقتدار ملی و انسجام اسلامی در ارتباط مستقیم با مقوله افزایش جمعیت قرار دارد، بنابراین لازم و ضروری است که زیرساخت‌های موردنیاز برای این مهم فراهم شود.

وی به گوشه‌ای از فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر «سه موضوع برای تقویت کشور بسیار مهم است، یکی بحث علم و فناوری، یکی بحث اقتصاد، دیگری بحث فرهنگ، ما باید در این سه زمینه سرمایه‌گذاری کنیم» اشاره کرد و گفت: این موارد عناصر کلیدی و حائز اهمیت هستند، که تحقق آن فقط در گروی برخورداری از جمعیت جوان، توانمند، تحصیلکرده و پرتحرک است.

حجت‌الاسلام موسوی بیان کرد: طبق اظهارات برخی از کارشناسان، دین مبین اسلام با افزایش جمعیت موافق است و از ظاهر برخی آیات و روایات نیز این موضوع استنباط می‌شود، فقها و اندیشمندان اسلامی نیز نظرهای مختلفی در این خصوص مطرح کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: جمع کثیری از متفکران اسلامی بر این باور هستند که از دیدگاه اسلام، طلب فرزند و کثرت نسل مطلوبیت ذاتی دارد، پس باید برای جامه عمل پوشاندن به این مهم اهتمام شود.

وی گفت: آسیب‌ها و معایب زیادی را بر کاهش فرزند نه‌تنها در کشور بلکه درون خانواده برشمرده‌اند، که یکی از این موارد انزوای بیشتر فرد با کاهش تعداد فرزندان است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه خاطرنشان کرد: برخی از طرفداران افزایش جمعیت چنین مطرح می‌کنند که با افزایش پدیده تک‌فرزندی در اکثر خانواده‌ها، مفاهیمی مانند برادر، خواهر، دایی، عمه، عمو و عمه به تدریج ناپدید خواهد شد و نسل جدید در انزوایی آزاردهنده و تنهایی غیرقابل‌توصیفی رشد خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بدون‌تردید به واسطه این تنهایی که در زندگی فرد سایه افکنده است، مهارت‌های اجتماعی و فردی کودک مختل می‌شود، گفت: این رویه باعث می‌شود کودکان خودخواه و خودمحور تربیت شوند و تلاش برای توسعه جمعی و مصالح ملی همچنین در مرحله‌ای بالاتری ارزش‌هایی مانند ایثار، فداکاری و گذشت برای آنها معنایی نداشته باشد.

حجت‌الاسلام موسوی اضافه کرد: سیاست‌های جمعیتی ابلاغ شده و مجلس و دولت نیز برای رفع نگرانی‌های ناشی از کاهش و سالمندی جمعیت پای کار آمده است که امیدوارم هستیم با همکاری اقشار مختلف مردم این مسئله به بهترین شکل حل شود.

انتهای پیام
captcha