وجود 10 هزار مؤسسه و خانه قرآن در کشور
کد خبر: 3915809
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۷

وجود 10 هزار مؤسسه و خانه قرآن در کشور

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم گفت: 10 هزار مؤسسه و خانه قرآن در کشور وجود دارد که از این میان 540 مؤسسه و خانه قرآنی سهم استان آذربایجان شرقی است.

وجود ۱۲ هزار موسسه و خانه قرآنی در کشور/واسپاری بسیاری از موضوعات به مؤسسات شاخصحجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اخوان صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم در حاشیه مراسم تجلیل از منتخبان قرآنی دارالقرآن حسین بن علی(ع) در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با اشاره به تأکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با ضرورت بهره‌گیری از قرآن در بخش‌های مختلف جامعه، اظهار کرد: در واقعیت جامعه ما آن میزانی که باید مفاهیم قرآنی ساری و جاری باشد، نیست؛ بنابراین باید فضای تأثیرگذاری را توسعه دهیم و جمعیت بیشتری از مردم را به جمع قرآنیان بیاوریم.

وی با تأکید بر اینکه قرآنی شدن جامعه در گام دوم انقلاب به‌همت تمام اقشار مختلف جامعه تحقق پیدا می‌کند، افزود: مردم باید در کنار انس و الفت با قرآن که نقطه خوبی برای شروع است، زندگی قرآنی نیز داشته باشند که این هدف غایی سازمان دارالقرآن الکریم است. اگر ما قواعد زندگی را از قرآن استخراج و بر اساس آن زندگی کنیم، آنگاه تمام مشکلات دنیا و آخرتمان حل خواهد شد.

تربیت قرآن‌محور در دستور کار است

حجت‌الاسلام اخوان‌صباغ ادامه داد: درصددیم سازمان دارالقرآن الکریم به عنوان متولی گفتمان قرآنی در کشور شناخته شود و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز این امر را به عنوان یک اولویت برای سازمان مشخص کرده است، از همین رو تربیت قرآن‌محور و گفتمان قرآنی در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: در این راستا حمایت از مؤسسات قرآنی و واسپاری بسیاری از موضوعات به مؤسسات شاخص و حمایت از شاخص‌ها و الگوساری مؤسسات نیز در دستور کار است. همچنین حمایت از رخدادهای بزرگ قرآنی در کشور نیز جزئی از اولویت‌های ماست.

وی گفت: ۳۷ سال از تأسیس سازمان دارالقرآن می‌گذرد که برای تصحیح و نوشتن کتابت قرآن ایجاد شده است که بعد از آن رسالت‌های دیگری هم‌چون تلاوت قرآن نیز به آن اضافه شده است.

حجت‌الاسلام اخوان‌صباغ ادامه داد: آمارهای فضاهای قرآنی کشور بعد از انقلاب با تدبیر مقام معظم رهبری، متفاوت‌تر از دوران قبل از انقلاب است. تدبیر مقام معظم رهبری مبنی بر مطالبه فضای قرآنی کشور، عمل به قرآن و رفتارهای قرآنی است.

وی گفت: تأکید مقام معظم رهبری، عمل به رفتارهای قرآنی است که در سرایت دادن قرآن به فضای جامعه و ارتباط مردم با قرآن نقش دارد. قرآن میان مردم مقدس است اما ارتباط با قرآن و انس با آن در جامعه، چندان محسوس نیست.

حجت‌الاسلام اخوان‌صباغ اضافه کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، باید قواعد زندگی را از همین قرآن استخراج کرد و قرآن، کتاب زندگی است اما این در حالی است که ما با این مفاهیم، فاصله بسیاری داریم.

رئیس سازمان دارالقرآن گفت: ظرفیت‌های خوبی در کشور وجود دارد، 10هزار مؤسسه و خانه قرآن داریم که 540 مؤسسه و خانه قرآن از آن سهم استان آذربایجان شرقی است.

وی با تأکید بر اینکه باید فرهنگ قرآنی را روز به روز در جامعه توسعه دهیم، اظهار کرد: الحمدالله شاهد ظرفیت‌های قرآنی خوبی در تبریز و دیگر شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی هستیم که با شور و نشاط و انگیزه بسیار بالایی در عرصه‌های مختلف از جمله کشف استعدادهای قرآنی تلاش می‌کنند و ارتباطات بسیار خوبی با جوانان و نوجوانان دارند.

رئیس دارالقرآن با اشاره به اینکه نگاه به توسعه فرهنگ قرآنی در استان آذربایجان‌شرقی نگاه جامع و خوبی هست، بیان کرد: در کنار حرکت قرآنی حرکت معرفتی و اهل بیتی نیز در استان حاکم هست و ما زمینه‌های ارتقای این فعالیت‌ها را نیز با زحمات مدیران استان، می‌بینیم.

انتهای پیام
captcha