کد خبر: 4373346
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۳
طنین نوای قرآن در جوار بارگاه سیدبهلول(ع) خوی؛

محفل انس با قرآن به‌مناسبت هفته وقف در خوی برگزار شد

محفل

به‌ گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، امروز، ۱۰ شهریورماه به‌مناسبت گرامیداشت هفته وقف، محفل انس با قرآن کریم با حضور پرشور عاشقان کلام وحی و جمعی از مسئولان خوی در آستان مقدس امامزاده سید بهلول(ع) برگزار شد، این رویداد معنوی که با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و بهره‌مندی از برکات ماه ربیع‌الاول در هفته وقف ترتیب یافته بود، فضایی آکنده از معنویت را در این مکان مقدس حاکم کرد.

در این محفل باشکوه، قاریان و حافظان برجسته خوی با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید، جان و دل شرکت‌کنندگان را با نوای ملکوتی قرآن صیقل دادند، اجرای برنامه‌های تلاوت ترتیل و تحقیق، همراه با تفسیر کوتاهی از مفاهیم آیات توسط اساتید برجسته قرآن، از دیگر بخش‌های این مراسم بود که مورد استقبال گسترده زائران و مجاوران این امامزاده قرار گرفت.

برگزاری چنین محافلی در اماکن متبرکه، یکی از محورهای اصلی برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه در طول هفته وقف است که با هدف پیوند عمیق‌تر آحاد جامعه با فرهنگ وقف و آموزه‌های قرآنی دنبال می‌شود.

آستان امامزاده سید بهلول(ع) به عنوان یکی از قطب‌های فرهنگی و مذهبی خوی، همواره کانون رویدادهای ارزشی بوده و برگزاری این مراسم نشان‌دهنده جایگاه ویژه این بارگاه در ترویج فعالیت‌های دینی در منطقه است.

انتهای پیام
captcha