بررسی «چالش‌های صنایع فرهنگی» از سوی دفتر تبلیغات اسلامی
کد خبر: 3811764
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱

بررسی «چالش‌های صنایع فرهنگی» از سوی دفتر تبلیغات اسلامی

گروه فرهنگی ــ برنامه زنده تلویزیونی صنایع خلاق با محوریت بررسی چالش‌های مربوط به صنایع فرهنگی با سفارش و تحت نظر دفتر تبلیغات اسلامی و به صورت گفت‌وگو محور در ۲۴ قسمت از شبکه ایران کالا پخش می‌شود.

بررسی چالش‌های صنایع فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامیبه گزارش ایکنا از قم، احمد علوی، کارشناس‌مجری برنامه زنده تلویزیونی صنایع خلاق(صنایع فرهنگی) امروز، 25 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این برنامه از ابتدای ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۸:۱۵ الی ۱۹ روزهای فرد بر روی شبکه ایران کالا پخش می‌شود‌.
وی افزود: این برنامه در راستای اهداف میز سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و تحت مسئله مصرف کالای فرهنگی و با سفارش و تحت نظر نمایندگی تهران این دفتر تولید شده است و به بررسی چالش‌های مربوط به صنایع فرهنگی و همچنین مصرف محصولات این صنعت می‌پردازد.
این کارشناس‌مجری ادامه داد: این برنامه در وهله اول به قشر متخصص تولیدی جهت ایجاد تشویق برای تولید در این صنایع توجه دارد و همچنین در وهله دوم جوانان را با فرصت‌های شغلی و تولید آشنا می‌سازد و در وهله بعدی در تلاش برای ارتقاء فرهنگ خانواده‌ها برای مصرف این گونه کالاها و خدمات است.
وی همچنین بیان کرد: از آنجا که صنایع خلاق و صنایع فرهنگی هنوز به خوبی در ایران معرفی نشده اند و متخصصان این امر هنوز به یک اجماع و برنامه مدون و مشخص نرسیده‌اند، تولید درباره این صنایع کمی مشکل است و از طرفی جدید بودن این موضوع و چالشی بودن بحث‎ها، جذب مخاطب را بالا می‌برد.
علوی گفت: در این زمینه دفتر تبلیغات اسلامی تهران تولیدات مصور و مکتوب با عنوان مصرف کالای فرهنگی داشته است و برنامه‌های مختلف صدا و سیما هم بصورت جسته گریخته این صنایع را بررسی کرده‌اند و به همین سبب این برنامه در راستای رویکرد مسئله محوری دفتر و اولویت میز سبک زندگی که مصرف کالای فرهنگی در جامعه است تولید شده است.
وی با بیان این که این برنامه اولین تجربه دفتر تبلیغات اسلامی تهران در زمینه تولید این گونه برنامه‌ها است، اظهار کرد: تقریباً در تولید این برنامه از توان و ظرفیت داخلی این دفتر استفاده شده است و می‌تواند تجربه خوبی جهت تولید برنامه‌های بیشتر و بهتر به این سبک باشد و ارسال هرگونه نظر، دیدگاه و پیشنهاد مخاطبان به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۰۰۰۰۶ برای پیشبرد اهداف این برنامه بسیار راهگشا خواهد بود.
انتهای پیام
captcha