ضرورت ترویج دین‌داری در جامعه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان
کد خبر: 4195918
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵
استاد حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

ضرورت ترویج دین‌داری در جامعه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان

حجت‌الاسلام سیدطاهر غفاری گفت: در جامعه‌ای که دشمن به دنبال از بین بردن ریشه‌های دین است ما باید جو دین‌داری را ترویج کنیم جو اگر آلوده باشد انسان‌ها و جوانان گمراه می‌شوند، لذا یکی از وظایف مهم ما احیای این مجالس است.

سیدطاهر غفاری قره باغی استاد حوزه علمیه قم به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدطاهر غفاری قره‌باغی، استاد حوزه علمیه قم ۴ بهمن در مراسم ولادت امام علی(ع) که در مسجد رضا آباد ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: در این عصر مجالسی که احیای امر اهل بیت باشد بسیار حائز اهمیت است، و راهنمایی‌های اهل بیت به مردم گوشزد شود تا مردم راه را گم نکنند، بسیار لازم است.

وی افزود: در جامعه‌ای که دشمن به دنبال از بین بردن ریشه‌های دین است ما باید جو دین‌داری را ترویج کنیم جو اگر آلوده باشد انسان‌ها و جوانان گمراه می‌شوند، لذا یکی از وظایف مهم ما احیای این مجالس است.

استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر در جامعه‌ای جو دینی از بین برود و آخرت فراموش شود، تعهد صدمه می‌بیند و خیانت و فساد رواج پیدا می‌کند، بشر از ظاهر این عالم هنوز خبر ندارد چه برسد به حیات بعد از مرگ، و اهل بیت که به همه شئون بشری آگاه هستند، برنامه زندگی طرح کردند، در جامعه اگر رقابت‌ها بر سر قدرت و ثروت باشد، حرمت‌شناسی، ترحم ضربه خواهد دید و این نتیجه دوری از فرهنگ علی علیه السلام است.

وی تصریح کرد: ظالمان عالم از روز اول ظالم به دنیا نیامدند، بلکه اسیر دنیا و آلوده جو دنیا طلبی شدند و تاریخ نشان داده که افرادی به‌خاطر مقام و شهرت و جاه‌طلبی تمام وجودشان مملو از ظلمت شده است.

حجت‌الاسلام غفاری قره‌باغی خاطرنشان کرد: برای آلوده نشدن به دنیا تعهد باطنی با خدای عالم نیاز است، از جمله چیز‌هایی که باید مراقب باشیم این است که عده‌ای در داخل و خارج که اعتقادی به آخرت ندارند تریبون به دست گرفته‌اند تا ما را شبیه خود کنند، جنس فرهنگ غربی، جنس خودکامگی است و بین ملت خود و دیگر ملت‌ها فرق می‌گذارد و مردم دیگر بلاد را خدمت‌کار و نوکر خود می‌دانند و ما را فقط در جهت منافع خود می‌خواهند و گرنه اگر همه انسان‌های عالم از بین بروند آنها ذره‌ای محزون نمی‌شوند، در حالی که در فرهنگ امام علی علیه‌السلام انسان‌ها به خاطر قوم خود درجه‌بندی نشده‌اند.

 وی گفت: علی شناس باید بداند که مسیری که در پیش گرفته به کجا می‌رود، دستگاه اهل بیت دستگاه عاطفه، ادب و محبت است و حضرات معصومین به ما مسیر درست را نشان داده‌اند، نمی‌شود دم از علی علیه‌السلام بزنیم و به ظلم و جور هم روی بیاوریم و آنها را و عاملان بدان را مدح کنیم.

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: ما اوج کمال ادب و عشق‌ورزی را در حدیث کساء مشاهده می‌کنیم و باید تذکرهای ما هم با کمال ادب و احترام باشد، اسلام کانون ادب است و کسی که حقیقت دین و امام علی علیه السلام را بشناسد مرتکب ظلم نمی شود.

وی گفت: در تربیت نسل جوان، و کادرسازی برای انقلاب اسلامی خیلی ضعیف عمل کرده‌ایم و ظاهرا یاد نگرفته‌ایم آموزش و تربیت ما باید علی (ع) محور باشد، باید جایگاه مقام، انسان، پول و ... را از نگاه علی علیه السلام ببینیم.

حجت‌الاسلام غفاری قره‌باغی تصریح کرد: غرور بشر را خانه ویران کرد، عده‌ای خیال کردند با مقداری سواد و مدرک تحصیلی و قدرت و ثروت به جایی رسیده است، در حالی که این ها امانت است و البته چیزی فنا پذیر و قرار است مال و پول و مدرک خرج بشر شود نه این که انسان عمر خود را برای آن‌ها هزینه کند.

 

انتهای پیام
captcha