بهمن آقاجان زاده رئیس اداره ثبت احوال سلماس در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اعلام آمار وقوع ولادت در سلماس گفت: از مجموع آمار ولادت در سلماس طی 9 ماه سال جاری، 2 هزار و 864 ولادت ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 3 درصد کاهش نشان می دهد.
وی افزود: پرطرفدارترین اسامی انتخابی در سلماس شامل محمد، امیرعلی و امیرمحمد برای نوزادان پسر و فاطمه، رها و یسنا برای نوزادان دختر است.
آقاجان زاده با اشاره به آمار فوت طی 9 ماه سال جاری در سلماس بیان کرد: در این مدت 714 نفر فوت کرده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 12 درصد افزایش وقوع فوت را در این شهرستان شاهد هستیم.
وی در ارتباط با ثبت وقایع ازدواج طی 9 ماه سال 96 یادآوری کرد: امسال هزار و440 واقعه ازدواج در شهرستان رخ داده که از این رقم 603 مورد ازدواج شهری و 837 مورد ازدواج روستایی بوده و نشانگر2.7 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
رئیس اداره ثبت احوال سلماس با اشاره به رشد 14.8 درصدی طلاق در این شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: در این مدت ١٧٨ مورد طلاق در سلماس به ثبت رسیده که ٩٨ مورد آن در مناطق شهری و ٨٠ مورد نیز در مناطق روستایی سلماس بوده است.
آقاجان زاده با اعلام صدور و تحویل 37 هزار و ٣٩٤ فقره کارت هوشمند ملی در سلماس از ابتدای سال تاکنون، اظهار کرد: 4هزار و ٦٦٣ فقره شناسنامه نیز امسال در این شهرستان مکانیزه شده است.