محفل انس با قرآن صبح امروز دوشنبه اول بهمن از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و با حضور جمعی از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران در دهکده نشاط برگزار شد.
دبیر ستاد اجرایی طرح ملی شبابالرضا(ع) با اشاره به اینکه تا 10 بهمن اسامی فینالیستهای هفتمین دوره رقابتهای «شوق تلاوت» نهایی میشود، گفت: منتخبان برای شرکت در مرحله نهایی این رقابت، 28 بهمن به کربلای معلی اعزام میشوند.
برنامههای پنجمین مجمع عمومی انجمن خادمان قرآن طی نشستی خبری تشریح و طی آن اهداف انجمن از برگزاری مجمع عمومی در ایام برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در مشهد مقدس اعلام شد.
هانی چیتچیان با اشاره به آیهای از سوره «فجر» در بیان مصداق «ذیحجر» گفت: احوال سه قوم عاد، ثمود و فرعون است که به دلیل غرور از داشتن استحکامات و بناهای سنگی طغیان کردند و در برابر عذاب الهی مصون نمانده و هلاک شدند.
مرحله نهایی چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران با حضور ۵۷ قاری، مُرَتِّل و حافظ کل از ۲۷ کشور برگزار میشود، این در حالی است که پیش از این و در مرحله مقدماتی این دوره، نمایندگان 104 کشور شرکت داشتند.
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به برگزاری دومین جلسه شورای هفتم ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن گفت: در این جلسه 25سالگی حافظ، حداقل سن او برای دریافت مدرک درجه یک تخصصی مصوب شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ گفت: به منظور هدفمندی و توسعه فعالیتهای قرآنی در میان خانوادههای شهید و ایثارگر شهر تهران که بالغ بر 350 هزار نفر را دربرمیگیرد، باشگاه قرآنیان بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ راهاندازی میشود.
نوبت اجرای شرکتکنندگان در چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران پس از برگزاری مراسم قرعهکشی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام شد.
قاری و پیشکسوت قرآنی گفت: کلام علی(ع) تفسیر و بیانکننده کلام خداوند است. سؤال این نیست که بشر امروز از کلام علی(ع) چه چیزی را نیاموخته، بلکه سؤال این است که بشر امروز از کلام علی(ع) چه بهره عملی برده و آنچه را آموخته چرا عمل نمیکند؟