به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی امروز 4 بهمن، حجت الاسلام سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در آیین تجلیل از دانش آموزان منتخب استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز آذربایجان غربی که با حضور معاون قرآن و عترت مدیر کل قرآن ،عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: همانطور که از دیدگاه پیامبر اکرم(ص) قرآن محور اصلی تربیت جوامع بشری بوده است، امروزه بر مسلمانان نیز بهره مندی از قرآن امری واجب بوده که باید در میان احاد جامعه جاری و ساری گردد، همچنین در کشور های اسلامی نیز تمسک جویی به قرآن باید یکی از شاخصه های اصلی گزینش دستگاه ها باشد.
وی با اشاره به اینکه خداوند قرآن را چراغ راه انسان ها معرفی کرده است، افزود: هرکس با قرآن انس گیرد وجودش نورانی شده و همواره به سمت نور هدایت خواهد شد، همچنین از معصیت و گناه نیز مصون خواهد بود.
این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به دانش آموزان بیان کرد: شرکت در این مسابقات برای شما نوجوانان توفیق خداوند است تا به وسیله آن با قرآن آشنا شده و در طول زندگی خود با بهره مندی از آیات این معجزه الهی احکام الهی را در زندگی خود ساری و جاری کنید.
این مقام مسئول افزود: وجود قرآن در زندگی افراد و تمسک به آن پیشرفت و موفقیت را در زندگی افراد ساری و جاری خواهد ساخت بنابراین نباید نسل جوان جامعه به عنوان آینده سازان این مرزو بوم و به منظور رسیدن به توسعه و پیشرفت در کشور تمسک جویی به قرآن را فراموش کنند.