کد خبر: 3688009
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳

وقف ساختمان مسکونی برای کمک‌ به هزینه کودکان بی‌سرپرست

گروه معارف: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه گفت: ۶ دانگ یک باب ساختمان دو طبقه به مساحت ۳۰۰ متر مربع در خیابان البرز ارومیه وقف کمک هزینه تحصیلی کودکان بد سرپرست و بی سرپرست شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی، علی بابایی اظهار کرد: در روزهای گذشته یک وقف جدید در اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه به نام واقف خیراندیش"صفیه غلام‌محبی"ثبت شد.

وی تصریح کرد: نوع وقف، ۶ دانگ یک باب ساختمان دو طبقه به مساحت ۳۰۰ متر مربع در خیابان البرز ارومیه بوده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه بیان کرد: نیت واقف نیز برای کمک هزینه تحصیلی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست در تمامی مقاطع و خیرات و مبرات برای اهالی این شهر بوده است.

وی با اشاره به ارزش ریالی این موقوفه اظهار کرد: این وقف جدید دارای ارزش ریالی هشت میلیارد بوده است.

captcha