کد خبر: 4129923
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴

امام‌ جمعه ماکو با علمای این شهرستان دیدار کرد

امام‌ جمعه ماکو به‌مناسبت فرا رسیدن سال جدید با علما و روحانیون این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

امام‌جمعه ماکو با علمای این شهرستان دیدار کردبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمحمدهاشمی، امام‌ جمعه ماکو به همراه حجت‌الاسلام کاظم عبدالی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه این شهرستان، امروز، 6 فروردین به‌مناسبت فرا رسیدن سال جدید و بهار قرآن با جمعی از روحانیون این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی تقارن بهار طبیت و بهار قرآن را یک فرصت مغتنم برای خودسازی دانست، گفت: این مهم به معنای واقعی کلمه آیه‌ای از آیات بی‌شمار الهی است، بنابراین باید در راستای استفاده حداکثری از این ایام گام برداریم.

امام‌ جمعه ماکو نام‌گذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید» را یادآوری کرد، اظهار کرد: روحانیون و همه کسانی که تریبون در اختیار دارند، باید بدانند، در برهه کنونی مسئولیت خطیری بر عهده دارند، پس باید درراستای روشنگری و هم‌افزایی گام بردارند.

انتهای پیام
captcha