کد خبر: 4154159
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸

پاکسازی اطراف مسجد جامع ارومیه از معتادان متجاهر

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و دستگیری معتادان متجاهر در محوطه‌های تاریخی ارومیه از جمله مسجد جامع این شهرستان خبر داد.

مسجد جامع ارومیهبه‌گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی، بهزاد حجابی، فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و دستگیری معتادان متجاهر در محوطه‌های تاریخی ارومیه به‌ویژه مسجد جامع با همکاری نیروی انتظامی خبر داد.

وی افزود: با توجه به اهمیت آثار تاریخی در جذب گردشگران، رونق اقتصادی و نیز صیانت و حفاظت از آثار و بناهای تاریخی این طرح، در راستای ایجاد امنیت پایدار اجرا شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: طی هماهنگی‌های لازم با فرماندهی انتظامی ارومیه اجرای طرح منطقه‌ای، پاک‌سازی و جمع‌آوری معتادان متجاهر پیرامونی مسجد جامع ارومیه به‌عنوان یکی از آثار ارزشمند این شهرستان دردستور کار قرار گرفت.

وی گفت: این طرح با محوریت یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و عوامل کلانتری ۱۱ شهری ارومیه اجرا و طی آن تعدادی معتاد متجاهر و کارتن‌خواب دستگیر شدند.
حجابی با بیان اینکه اجرای این طرح همچنین در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر است، ادامه داد: اجرای این طرح در سایر اماکن تاریخی ارومیه و استان نیز ادامه خواهد داشت.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با بیان اینکه اجرای این طرح با رضایت مردم و کسبه بازار تاریخی و اطراف مسجد جامع ارومیه همراه بوده است، تصریح کرد: جا دارد از نیروهای یگان حفاظت، فرمانده انتظامی ارومیه و رئیس و نیروهای کلانتری ۱۱ شهری تشکر کرد.

انتهای پیام
captcha