به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه شهدای آذربایان غربی، امروز، 7 آبان در تجمع محکومیت رژیم صهیونیستی با حضور حجتالاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولیفقیه در آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: اتفاقات اخیر را که در سرزمینهای اشغالی شاهد آن هستیم، به طور قطع طلیعه تحقق وعده الهی هستند، چراکه نتیجه مقاومت به طور قطع پیروزی فلسطین است.
فرمانده سپاه شهدای آذربایان غربی با بیان اینکه دنیا این روزها شاهد جنایتهای سنگینی است که توسط رژیم صهیونیستی اتفاق میافتد، ادامه داد: پیروزی از آن مؤمنان است ولو تعدادشان کم باشد و این وعده خداوند متعال به طور قطع محقق خواهد شد
سردار رجبی خاطرنشان کرد: امروزه قلوب همه انسانهای آزاده جهان اعم از مسلمان و غیرمسلمان از جنایات رژیم صهیونیستی جریحهدار شده است.
انتهای پیام