به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام حمید حسنزاده، امام جمعه میاندوآب، امروز 15 آبان در شورای فرهنگ عمومی که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن اشاره به اینکه راهپیمایی باشکوه یومالله سیزدهم آبان را پشتسر گذاشتهایم، گفت: هر جایی که ردپای استکبار جهانی را شاهد هستیم میبینیم تبعات شومی از جمله بیعدالتی، تبعیض، محرومیت و ... را به جا گذاشته است، بنابراین ملتها باید تلاش کنند سرنوشت کشور خود را در دست بگیرند و لازمه این امر تقویت بصیرت است.
حجتالاسلام حسنزاده پایمالشدن حقوق مردم، استعمار فرهنگی و در یک کلام وابستگی را ارمغان نامبارک استکبار جهانی برای کشورهای تحت سلطه دانست و گفت: بنابراین ملتها باید مجاهدت کنند تا دست طاغوتیان زمان را از کشور خود کوتاه کنند.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) نسبت به کاپیتولاسیون که علیه ایرانیان و به نفع مزدوران بود اعتراض کرده بود، افزود: در ۱۳ آبان سال ۵۸، دانشجویان پیرو خط امام با اتحادی که داشتند؛ تمامی حیلهها، مکرها و نیرنگهای دشمنان را افشا کردند.
امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه روز ملی مبارزه با استکبار را پشتسر گذاشتهایم و اکنون در هفته بسیج دانشآموزی قرار داریم، گفت: همه ما باید تلاش کنیم راه شهدای دانشآموز و دانشجو را ادامه دهیم.
وی عدمسازش با دشمنان دین، اسلام، قرآن و اهلبیت(ع) را خصیصه بارز نسل انقلاب دانست و گفت: ارزشها و معارف انقلاب را به نسل جدید باید منتقل کنیم، چنانچه فرزندان ما بدانند چرا ملت با رژیم طاغوتی مبارزه کرده و انقلاب را به پیروزی رسانند، آنها نیز با تمام توان پشتیبان این نظام خواهند بود.
امام جمعه میاندوآب ضمن قدردانی از حضور آحاد مردم در راهپیمایی 13 آبان خاطرنشان کرد: اکنون نسل جدید تمام قد حامی ولایت و نظام هستند که حضور حداکثری دهه هشتادیها و نودیها در مناسبتهای مختلف این موضوع را تایید میکند.
انتهای پیام