کد خبر: 4188066
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳

ماهیت واقعی مستکبران در دنیا شناخته شود

امام جمعه ارومیه گفت: ماهیت واقعی مستکبران در دنیا باید به خوبی شاخته شود و آگاهی‌رسانی در جامعه جهانی ضروری است.

حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی، امام جمعه ارومیهبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی، امام جمعه ارومیه، امروز 24 آذر در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان که در مصلی امام خمینی(ره) اقامه شد، گفت: رژیم استکباری آمریکا شریک همیشگی در جنایت‌های رژیم صهیونیستی می‌باشد، بنابراین لازم است ماهیت واقعی و ذات ایادی استکبار جهانی در دنیا به خوبی شناخته شود.

وی با بیان اینکه همه واقف هستند سران آمریکا چندین بار با هدف تامین منافع رژیم غاصب صهیونیستی از حق وتو استفاده کرده است، ادامه داد: در بحث آتش‌بس در جنگ غزه همین طور بود، به طوری که آمریکا برخلاف سایر کشورها مخالف آتش‌بس بود و با مخالفت خود به صورت عینی نشان می‌داد موافق هر گونه ظلم و ستم در حق زنان و کودکان به طور کلی انسان‌های بی‌گناه است.

وی با بیان اینکه باید برای شناخت دنیا و مستکبران گام برداریم و در جامعه جهانی نیز ماهیت واقعی آنها را معرفی کنیم، اضافه کرد: متاسفانه برخی سطحی‌نگر هستند، ادعاهای آنها را قبول می‌کنند و دین را زیرپا گذاشته و از آنان پیروی می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ارکان سازمان ملل متحدد را مورد اشاره قرار داد و گفت: شورای امنیت یکی از ارکان مهم و اساسی سازمان ملل به شمار می‌رود و پنج عضو دائمی دارد که اگر یکی از این کشورها، با موردی مخالف بوده و همه دنیا موافق باشند، آن پنج کشور حرف خود را به کرسی می‌نشانند.

حجت‌الاسلام قریشی با تسلیت ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا(س) گفت: امیدواریم در مراسم عزاداری حضرت زهرا(س) عاشقان عصمت و طهارت(ع) حضور پرشور و موثری داشته باشند و برنامه‌های مرتبط با این ایام را به شایستگی برگزار کرده و ارادت خود به اهل بیت(ع) را در معرض نمایش قرار دهند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی ضمن ابراز خشنودی از اینکه مردم از شهدای گمنام استقبال باشکوهی را به عمل آوردند، گفت: همچنین پیش بینی‌ می‌شود در سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) مردم مومن در تشییع پیکر شهدا حضور  گسترده‌ای داشته باشند.

انتهای پیام
captcha