کد خبر: 4251927
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۱

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در ارومیه برگزار شد

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) و اجتماع بسیجیان و هیئات دانشجویی دانشگاه‌های استان شامگاه ۱۲ آذرماه در حسینیه امام خمینی(ره) ستاد دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی برگزار شد.

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، شامگاه ۱۲ آذرماه در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) و اجتماع بسیجیان و هیئات دانشجویی دانشگاه‌های استان در حسینیه امام خمینی(ره) ستاد دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: امیدوارم برگزاری چنین مراسمی مورد قبول حضرت فاطمه(س) واقع شود و  این حضرت شفیع همه ما در روز قیامت باشد.

وی افزود: از نبی مکرم اسلام روایت است که فرمود: «دخترکم! خودت برای خودت عمل کن‏، من به درد تو نمی‌خورم، از انتسابت با من کاری ساخته نیست، تعلیمات مرا بپذیر و دستورات مرا عمل کن، مگو پدرم پیغمبر است، پدرم پیغمبر است، به دردت نمی‌خورد، به دستور پدرت عمل کردن به دردت می‌خورد»، این حدیث به‌خوبی نشان می‌دهد در روز قیامت روابط دنیوی، اموال، مناصب، نسبت‌ها، خویشاوندی، مال و ثروت، از بین خواهند رفت و فقط عمل صالح برای انسان می‌ماند و زندگی حضرت زهرا(س) برای ما درس اخلاق محسوب می‌شود. 

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قریشی بیان کرد: تنها چیزی که انسان در آخرت همراه خود دارد و مالکش بوده، اعمال او در دنیا است، آدم مالک هیچ چیز نیست اگر در دنیا شما آبرو، ثروت، ملک و اموال داشته‌اید اینها برای همان دنیا بوده و تمام شده است.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که مورد تأکید قرآن و روایات است و ما از آن غافل هستیم مسئله تنهایی و بی‌کسی انسان در برزخ و قیامت است، اگر انسان در دنیا و در سبک زندگی‌اش متوجه خدا باشد و به اوامر و نواهی‌اش عمل کند، در دنیا و آخرت تنها و بی‌کس نخواهد ماند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی تصریح کرد: زندگی حضرت زهرا(س) و سبک زندگی بسیار ارزشمند ایشان و حضرت علی(ع) دارای زوایای بسیار ماندگاری است که می‌تواند تضمین‌کننده سعادتمندی انسان‌ها در طول تاریخ باشد و درواقع، اصولی که در سبک زندگی فاطمی دیده شده بر چند محور اصلی استوار است.

وی گفت: زندگی فاطمه زهرا(س) با امام علی(ع) باید برای ما سرمشق و الگو باشد و اگر قرار بود قرآن در جسمی ظاهر شود حتماً در قالب امام علی(ع) و فاطمه(س) ظاهر می‌شد و در آن منزل اثری از دنیا نبود، اما در آن خانه عشق، محبت و … جمع بود و پیامبر نمی‌توانست به دوری از آن خانه صبر کند.

حجت‌‌الاسلام‌ والمسلمین قریشی مطرح کرد: در مورد شهادت حضرت زهرا(س) دو نقل وجود دارد که یکی را مرحوم کلینی با روایتی از امام صادق(ع) بیان کرده است که فاطمه(س) بعد از پیامبر ۷۵ روز در دنیا زندگی کرد و با این حساب ۱۳ جمادی‌الاولی روز شهادت دختر رسول اکرم(ص) بوده و دومین نقل مربوط به شیخ طوسی است که تصریح کرده، روز سوم جمادی‌الثانی روز شهادت دختر پیامبر(ص) است.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: حضرت زهرا(س) پس از رحلت پیامبر(ص) بسیار ناراحت بود و حضرت جبرئیل(ع) مدام می‌آمد و فاطمه(س) را تسلی می‌داد و این نشانگر مقام و منزلت حضرت زهرا(س) است و آنچه را که جبرئیل بیان می‌کرد، امام علی(ع) در کتابی تحت عنوان مصحف فاطمه جمع‌آوری کرد.

انتهای پیام
captcha