کد خبر: 4270291
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
امام جمعه ارومیه:

مردم مشارکت فعالی در جشن‌های گلریزان داشته باشند

حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی گفت: با توجه به اینکه ۱۵ ماه مبارک رمضان جشن گلریزان برای آزادی زندانیان برگزار می‌شود بر همه کسانی که توانایی مالی دارند لازم است در این مراسم شرکت کنند و با مال خود زندانیان غیرعمد را آزاد کنند.

سیدمهدی قریشی امام جمعه ارومیهبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، امروز، ۱۷ اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه ضمن تاًکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بر شیعه و سنی واجب است در آستانه عید نوروز حرمت ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر را حفظ کنند و حرمت‌شکنی نکنند.

وی گفت: علت اینکه رهبر انقلاب سال‌هاست بر عدم مذاکره با آمریکا تاکید دارد این است که مذاکره با آمریکا و غرب سراب است.

حجت‌الاسلام قریشی اشاره به اینکه باید مستکبران را خوب بشناسیم و میل به ستمگران نداشته باشیم، تصریح کرد: رئیس جمهوری آمریکا در هفته‌های اخیر با تحقیر رؤسای چند کشور به دنیا نشان داد رئیس جمهوری این کشور برای منافع خود حاضر است همه را قربانی کند و غیرقابل اعتماد است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با تاکید به اینکه به شدت نیاز داریم که قرآن در زندگی فردی و اجتماعی ما ساری و جاری باشد، اظهار کرد: قرآن برنامه عمل است و به ما نشان می‌دهد چگونه در مقابل دشمنان رفتار کنیم.

حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به ۱۵ اسفند و روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی اظهار کرد: بر همه وظیفه است از منابع طبیعی حفاظت کنیم و آن را تخریب نکنیم.

امام جمعه ارومیه یادآورشد: با توجه به اینکه ۱۵ ماه مبارک رمضان جشن گلریزان برای آزادی زندانیان برگزار می‌شود بر همه کسانی که توانایی مالی دارند لازم است در این مراسم شرکت کنند و با مال خود زندانیان غیرعمد را آزاد کنند.

انتهای پیام
captcha