کد خبر: 4276967
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹

تأکید نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌غربی بر نقش معنویت در توفیق مدیران

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی بر اهمیت تقویت روحیه معنوی در بین مدیران و نیز بر ضرورت توجه به اعمال عبادی تأکید کرد.

سیدمهدی قریشی امام جمعه ارومیهبه گزارش ایکنا به‌نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی در جلسه اخلاق مدیران ادارات و نهادهای دولتی در استان بر اهمیت تقویت روحیه معنوی در بین مدیران و نیز بر ضرورت توجه به اعمال عبادی و ارتباط با خداوند متعال در مسیر خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.

وی افزود: انجام اعمال عبادی، شب‌زنده‌داری، خلوت با خداوند و برپایی نماز اول وقت از جمله راهکارهایی است که می‌تواند به توفیق روزافزون مدیران در انجام مأموریت‌های مختلف منجر شود.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: رعایت این موارد نه تنها باعث رشد و تعالی فردی مدیران می‌شود، بلکه موجب توجه و گرایش بیشتر کارکنان دستگاه‌ها به ارزش‌های معنوی خواهد شد که ثمرات و برکات بسیاری به همراه دارد.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه تقویت معنویت در سطح مدیریتی کشور، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت بر لزوم توجه به اعمال عبادی و معنویات تأکید ویژه‌ای داشتند.شهرستان ارومیه

انتهای پیام
captcha