کد خبر: 4277300
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷
استاندار آذربایجان‌غربی:

بانک‌های آذربایجان‌غربی براساس میزان حمایت از تولید ارزیابی می‌شوند

رضا رحمانی گفت: امسال ارزیابی مدیران و بانک‌های آذربایجان‌غربی براساس میزان حمایت از بخش تولید و سرمایه‌گذاری و حرکت در مسیر مطالبات رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود.

رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربیبه گزارش ایکنا به‌نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی، رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی، امروز، ۳۰ فروردین در حاشیه بازدید از واحد تولیدی آذرباتری و تراکتورسازی ارومیه گفت: امسال ارزیابی مدیران و بانک‌های استان براساس میزان حمایت از بخش تولید و سرمایه‌گذاری و حرکت در مسیر مطالبات رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود، شبکه بانکی آذربایجان‌غربی به رسالت خود در قبال واحدهای تولیدی عمل نکرده است و ما از این موضوع ناراضی هستیم.

وی با بیان اینکه در واحد آذرباتری ارومیه نزدیک به یک‌هزار نفر شاغل هستند، گفت: ظرفیت بالای تولید و فروش این واحد تولیدی بسیار حائز اهمیت است که متأسفانه به علت برخی مشکلات از جمله تأمین سرمایه در گردش که به علت عدم همراهی بانک‌هاست، هنوز به اهداف پیش‌بینی شده در تولید نرسیده‌اند.

استاندار آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در سال سرمایه‌گذاری باید بانک‌ها به وظیفه قانونی خود عمل و نقدینگی تولید را تأمین کنند که غیر از این قابل قبول نیست.

وی با اشاره به اینکه این واحدها دارای ظرفیتی بیش از ظرفیت فعلی هستند، گفت: آذرباتری ارومیه بیش از ۵۰ درصد از ظرفیت مورد نیاز کشور را تولید می‌کند و از واحدهای مهم و استراتژیک است.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه صنعت قطعه‌سازی در استان نیازمند توسعه است، خاطرنشان کرد: این صنعت از جمله صنایعی است که آینده درخشانی دارد.

رحمانی با تأکید بر اینکه تراکتورسازی ارومیه ظرفیت خوبی برای توسعه دارد، اظهار کرد: لازم است از ظرفیت و دانش سایر نقاط هم استفاده شود.

وی یادآور شد: تراکتورسازی ارومیه با تولید بیش از هشت نوع محصول و باتری‌سازی با ۲۷ نوع محصول در مسیر تولید گام‌های مهمی برمی‌دارند که با مزیت‌ها و نیازهای منطقه کاملا هم‌خوانی دارند.

استاندار آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیگیری مشکلات این واحدها از وظایف مسئولان است و ما این مأموریت را از مسئولان دستگاه‌های استان خواستیم تا اجازه ندهند واحدهای تولیدی در مشکلاتی که با آنها مواجه هستند، درگیر شوند.

وی تصریح کرد: شرکت تراکتورسازی ارومیه و آذرباتری از واحدهای بزرگ و مادر در این استان هستند که می‌توانند زنجیره‌های کامل تولید را تشکیل و فعال کنند.

انتهای پیام
captcha