کد خبر: 4278366
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲
امام جمعه ماکو:

اهداف سیاسی مانع خدمت‌رسانی شوراها به مردم نشود

حجت‌الاسلام سیدمحمد هاشمی گفت: اعضای شوراها به رأی مردم احترام بگذارند و نباید اهداف سیاسی موجب انحراف شوراها از وظیفه اصلی‌شان شود که خدمت به مردم است.

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی، امام جمعه ماکوبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدمحمد هاشمی، امام جمعه ماکو، ۵ اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه ماکو به اهمیت مشورت و شورا در آموزه‌های دینی اشاره و بر لزوم حفظ اعتماد مردم به شوراهای اسلامی تاکید کرد و گفت: مشورت در امور دنیوی ضروری است، در حالی که احکام دینی باید بدون تغییر اجرا شوند.

وی افزود: شوراهای اسلامی نماد وحدت هستند که تضارب آرا به رشد و پیشرفت جامعه کمک می‌کند و لازم است اعضای شوراها به رأی مردم احترام بگذارند و نباید اهداف سیاسی موجب انحراف شوراها از وظیفه اصلی‌شان، که خدمت به مردم است، شود.

حجت‌الاسلام هاشمی بیان کرد: رفتارهای سیاسی می‌تواند به سلامت و کارآمدی شوراها آسیب بزند و اعضای شوراها باید در همه تصمیمات خود به مصلحت جامعه توجه داشته باشند و تعادل میان فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی ضروری است و باید این طرح‌ها دارای پیوست فرهنگی باشند. 

وی ادامه داد: اهمیت کار و تلاش در اسلام بسیار والا و ارزشمند است و پیامبر اسلام و امامان معصوم با دسترنج خود زندگی می‌کردند و ارزش کار و کارگر در دین مقدس اسلام بسیار زیاد است. 

امام جمعه ماکو تصریح کرد: در برنامه‌ای که اخیرا از شبکه یک پخش شد، به مقدسات اهل سنت توهین شد که این مسئله باعث ناراحتی جامعه اسلامی شد که با توجه به اینکه برنامه زنده نبوده، به نظر می‌رسد این اقدام تعمدی بوده است و چنین اقدامات تفرقه‌افکنی، خلاف دستورات قرآن، سیره اهل‌بیت، سیاست‌های امام راحل و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است که ما آن را محکوم می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha