به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام آزاد موسوی، مدیر مرکز اسلامی آذربایجانغربی، ۱۰ اردیبهشت در مراسم تجلیل از طلاب دختر مدرسه شیخ شلتوت به مناسبت دهه کرامت و روز دختر اظهار کرد: جایگاه زن در تمدن غرب جای نقد دارد ولی اسلام الگوی کامل کرامتبخشی به زنان بخشیده است.
وی با اشاره به رویکرد غرب به مسئله زن افزود: در تمدن مدرن غربی، زن نه بهعنوان موجودی عاقل و صاحب هویت، بلکه بهعنوان کالایی تبلیغاتی برای جلب توجه و افزایش فروش مورد استفاده قرار میگیرد که این نگاه، کرامت انسانی زن را زیر سؤال میبرد و او را به ابزاری برای سودآوری تبدیل میکند.
حجتالاسلام موسوی با رد محدود کردن تمدن اسلامی به مذاهب خاص ادامه داد: تمدن ناب اسلامی نه شیعی است و نه سنی بلکه فرامذهبی و جامعنگر است و ما باید با برنامهریزی بلندمدت، زمینهساز شکوفایی این تمدن باشیم، همانگونه که سیدجمالالدین اسدآبادی، با وجود اختلافات مذهبی، از پیشگامان بیداری اسلامی بود.
مدیر مرکز اسلامی آذربایجانغربی تصریح کرد: علما در سازندگی جامعه نقش بیبدیل دارند و آیتالله حائری شیرازی نمونه بارز این امر است و ایشان نه تنها عالمی دینی، بلکه یک فعال اقتصادی بود که با احیای زمینهای بایر و ایجاد اشتغال، ثابت کرد تربیت نسل و آبادانی جامعه دو روی یک سکهاند.
وی گفت: با استناد به روایات اهل بیت(ع)، سعادت خانواده و جامعه در گرو پرورش دختران است زیرا دختران اولین معلمان مهر و لطافتاند و پدری که با زبان ناز دخترانه آشنا شود، روحیهای مهربانتر پیدا میکند و این مهربانی به کل جامعه تسری مییابد.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: تقابل فلسفه روز زن و دختر در غرب و اسلام موضوع قابل بحث است که در غرب، این مناسبتها ریشه در خشم، ظلم یا شهوت دارد، اما در اسلام، روز دختر یادآور و نماد مهرورزی و کرامت، معنویت در اسلام بوده و نقش سازنده زن در خانواده و جامعه را نشان میدهد که این تفاوت، نشانه عمق نگاه اسلام به زن است.
وی با خطاب به مادران حاضر در مراسم تأکید کرد: شما امروز نه تنها مادران خانواده، که مربیان مادران و رهبران فردای جامعهاید و صلابت و دلسوزی شما است که نسل آینده را برای ساختن تمدن اسلامی آماده میکند.
مدیر مرکز اسلامی آذربایجانغربی اضافه کرد: تربیت دختران تنها به آموزش علوم دینی محدود نمیشود و دختران ما باید با مهارتهای اقتصادی و اجتماعی آشنا شوند تا همانند آن عالم فقید، در سازندگی کشور نقشی فعال ایفا کنند.
وی گفت: اگر میخواهیم تمدن اسلامی را احیا کنیم، باید از خانه شروع کنیم و فرهنگ مهرورزی و کرامتی که دختران در خانواده میآموزند، روزی به جریان غالب در جامعه تبدیل خواهد شد که این رسالت امروز ما است.
انتهای پیام