کد خبر: 4284845
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی:

مرکر ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر در آذربایجان‌غربی راه‌اندازی می‌شود

حمید محبوبی گفت: مرکز ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر در آذربایجان‌غربی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

حمید محبوبی مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربیبه‌ گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی، امروز، ۵ خردادماه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر در آذربایجان‌غربی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود که در این مرکز خدمات پروتز و ارتز به مددجویان بسیار ارزان‌تر از بخش خصوصی ارائه می‌‌شود.

وی افزود: امروز جمعیت هلال احمر استان در حوزه توان‌بخشی به عنوان پیشرو در رسیدگی به مشکلات شهروندان گام‌های مهمی‌برداشته و سعی می‌کند هزینه‌ها در این عرصه را بسیار کاهش دهد تا با کمترین هزینه‌ها در حوزه درمان اقدامات راهبردی انجام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی ادامه داد: هم اکنون ۲۱ پایگاه امداد و نجات ثابت و ۲۲ مرکز عملیاتی در آذربایجان‌غربی مشغول ارائه خدمات هستند و در دو سال گذشته نیز درصد توسعه‌یافتگی شبکه امداد و نجات استان به ۳۸ درصد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه امکانات زیستی و تغزیه‌ای جمعیت هلال احمر استان دو برابر استاندارد کشوری است، تصریح کرد: برای ایجاد آمادگی در شرایط بحرانی همواره سعی می‌شود موجودی انبارها مورد ارزیابی قرار گرفته و ذخایر موجود در آنها تقویت می‌شود.

محبوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸۵ مورد عملیات امداد و نجات شامل ۱۵۵ مورد حوادث ترافیکی و ۶۶ مراجعه حضوری به مراکز عملیاتی ثبت شده است.

وی با اشاره به افزایش چندین برابری تعداد دوره‌های آموزشی در استان خاطرنشان کرد: در سال گذشته نوسازی تجهیزات آموزشی و احیای اتاق پراتیک با هزینه‌کرد ۳ میلیارد تومان انجام و نیز ۱۰۰ دوره تخصصی آموزشی برگزار شده است.

انتهای پیام
captcha