کد خبر: 4299588
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳

پیاده‌روی جاماندگان اربعین در ارومیه برگزار می‌شود

مراسم معنوی پیاده‌روی جاماندگان اربعین روز پنجشنبه ۲۳ مرداد در ارومیه از میدان شهدا تا مزار شهدا برگزار شده و با حضور مواکب خدمت‌رسان و امکانات رفاهی ویژه همراه خواهد بود.

پیاده‌روی جاماندگان اربعین در ارومیه برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در ارومیه برگزار می‌شود، این مراسم معنوی روز پنجشنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۷ عصر آغاز خواهد شد و مسیر آن از میدان شهدا تا مزار شهدا در نظر گرفته شده و مراسم با تجمع در میدان شهدا شروع می‌شود و شرکت‌کنندگان پس از آن به سوی مزار شهدا حرکت خواهند کرد.

در طول مسیر پیاده‌روی، مواکب خدمت‌رسانی حضور خواهند داشت تا به زائران اربعین و شرکت‌کنندگان را در این راه همراهی کنند این مواکب امکاناتی مانند آب، غذا و خدمات بهداشتی را به صورت رایگان ارائه می‌دهند تا شرایط مناسبی برای پیاده‌روی فراهم شود.

برای رفاه حال شرکت‌کنندگان، پذیرش رایگان پارکینگ از ساعت ۱۶ عصر آغاز خواهد شد و محل پارک خودروها در چند مدرسه ارومیه تعیین شده که شامل مدارس حضرت معصومه (س) و سمیه در خیابان خرمشهر، دبیرستان شهید معنوی در خیابان همافر و مدارس منتظری و جهاد در سه راه دخانیات پشت ترمینال روستا می‌شود.

علاوه بر این، سرویس‌های رایگان اتوبوس‌های شهری در روز اربعین برای سهولت در جابجایی زائران فراهم شده و ایستگاه‌های اتوبوس در نقاط مختلف شهر از جمله خیابان اسلام‌آباد، ترمینال، خیابان حاجی‌پیرلو، خیابان قاسمیه، خیابان ابوذر، خیابان بنی‌هاشم و بسیاری از مناطق دیگر فعال خواهند بود.

برگزاری این مراسم نمادی از وحدت، همدلی و ارادت مردم ارومیه به اهل بیت(ع) است و هر ساله با استقبال چشمگیر مردم همراه می‌شود.

انتهای پیام
captcha