کد خبر: 4303396
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) مهاباد:

پویش مردمی «امیدهای آینده» در مهاباد برگزار می‌شود

احمد نوذری گفت: پویش مردمی «امیدهای آینده» با هدف تأمین نوشت‌افزار و ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند در این شهرستان راه‌اندازی شده است.

پویش مردمی «امیدهای آینده» در مهاباد برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد آذربایجان‌غربی، احمد نوذری، رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) مهاباد گفت: پویش مردمی «امیدهای آینده» با هدف تأمین نوشت‌افزار و ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند در این شهرستان راه‌اندازی شده است.

وی افزود: این کمپین با همراهی دستگاه‌های حمایتی از جمله کمیته امداد، بهزیستی و مؤسسات خیریه برگزار می‌شود و قرار است با جمع‌آوری کمک‌های مردمی، نیازهای تحصیلی یک‌هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز نیازمند مهابادی به‌طور یکسان و عادلانه تأمین شود.

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) مهاباد با بیان اینکه دو پایگاه ثابت برای دریافت کمک‌های مردمی در میدان شهرداری و فلکه مادر مهاباد مستقر شده است، ادامه داد: انتظار می‌رود با مشارکت خیران و شهروندان، تمامی دانش‌آموزان مشمول این طرح بتوانند سال تحصیلی جدید را با امید و انگیزه بیشتری آغاز کنند.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از پنج هزار خانوار تحت پوشش این نهاد قرار دارند که بخش قابل توجهی از آنان دارای فرزند محصل هستند و هزینه‌های تحصیلی فشار مضاعفی بر معیشت آنان وارد می‌کند.

نوذری با قدردانی از مشارکت مردم و نهادهای همراه در این طرح گفت: آموزش و تحصیل، زیربنای توسعه جامعه است و نباید هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات مالی از دسترسی به لوازم آموزشی محروم بماند.

وی تصریح کرد: اجرای این کمپین علاوه بر رفع نیازهای اولیه دانش‌آموزان، موجب تقویت روحیه همبستگی اجتماعی و فرهنگ نوع‌دوستی در میان مردم می‌شود و می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی آینده تحصیلی فرزندان این شهرستان باشد.

انتهای پیام
captcha