کد خبر: 4303455
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
امام جمعه خوی:

هفته وحدت کلید همبستگی مسلمانان است

حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی گفت: محبت به اهل سنت و مشارکت در مناسک عبادی و اجتماعی آنها از ویژگی‌های شیعه واقعی است و این وحدت باعث همبستگی در مبارزه با استعمار و استکبار شده است.

حجت‌الاسلام حجت قاسم خانی، امام جمعه خویبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌‌الاسلام حجت‌ قاسم‌خانی امام جمعه خوی، امروز ۱۴ شهریورماه در نماز جمعه خوی اظهار کرد: میلاد با سعادت پیامبر(ص) و هفته وحدت را تبریک می‌گوییم خداوند به نبی اکرم چهار هدیه از جمله قرآن عظیم عطا کرده که جلوه و تجلی صفات خداوند در عالم بود. 

وی افزود: دومین هدیه، اخلاق عظیم پیامبر است که او را نمونه برجسته اخلاق نیکو معرفی می‌کند، سومین هدیه، «ملک عظیم» یعنی اطاعت واجب پیامبر اکرم(ص) از سوی همه انسان‌ها بوده که این نکته با استناد به روایت امام صادق(ع) به روشنی بیان شده است.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی بیان کرد: چهارمین و آخرین هدیه، فضل عظیم خداوند در تعلیم پیامبر بوده که آن دانش و آگاهی‌ها فراتر از توان بشری محسوب می‌شود. 

وی با گرامیداشت هفته وحدت ادامه داد: توهین به نمادهای اهل سنت حرام بوده و وحدت میان مسلمانان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امام حسن عسگری(ع) نیز توصیه کرده که محبت‌ها را به سوی اهل سنت جذب کنیم و در مراسم عبادی و اجتماعی آنان مشارکت داشته باشیم، رفتار نیک و رعایت اخلاق از ویژگی‌های شیعه واقعی است.

امام جمعه خوی تصریح کرد: یکی از ثمرات وحدت میان شیعه و سنی، همبستگی در مبارزه با استعمار و استکبار بوده و فتوا و همراهی علمای اهل سنت در تحریم تنباکو و مشارکت نیروهای اهل سنت در حشد شعبی و دفاع مقدس نمونه‌های عینی این همبستگی‌اند.

وی گفت: در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷، مردم ایران در اعتراض به رژیم پهلوی تجمع میلیونی برگزار کردند که نیروهای نظامی شاه با سرکوب خونین این تظاهرات، بیش از هزاران نفر از مردم را به شهادت رساندند که تأثیر عمیقی بر روند انقلاب اسلامی داشت.

 حجت‌الاسلام قاسم‌خانی عنوان کرد: مقام معظم رهبری با اشاره به نشست‌های محرمانه کشورهای اروپایی درباره سرنوشت ایران، هشدار دادند که غربی‌ها به دنبال محدود کردن قدرت ایران و تضعیف جمهوری اسلامی هستند و نقشه‌هایی برای تجزیه و نابودی کشور طراحی کرده‌اند.

وی افزود: با هوشیاری نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و تدابیر مقام معظم رهبری، توطئه‌های دشمنان ایران خنثی و امنیت کشور حفظ شده و بر حفظ وحدت و هوشیاری ملی برای مقابله با دشمنان تأکید شده است.

انتهای پیام
captcha