کد خبر: 4304452
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸

مراسم گرامیداشت هفته وحدت در روستای ارمناک میاندوآب برگزار شد

به‌مناسبت هفته وحدت و سالروز میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) مراسم گرامیداشتی با حضور امام جمعه میاندوآب در روستای ارمناک این شهرستان برگزار شد.

حمید حسن زاده امام جمعه میاندوآببه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، به‌مناسبت هفته وحدت و سالروز میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)، امروز، ۱۹ شهریورماه مراسم گرامیداشتی با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حمید حسن‌زاده، امام جمعه میاندوآب در روستای ارمناک این شهرستان برگزار شد.

امام جمعه میاندوآب در این مراسم به اهمیت هفته وحدت اشاره و اظهار کرد: وحدت اسلامی نه تنها یک نیاز ضروری برای دنیای اسلام است، بلکه یک فریضه الهی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد، در شرایط کنونی که دشمنان اسلام سعی در تفرقه‌افکنی دارند، ما باید بیش از پیش به اصول مشترک خود توجه کنیم و با اتحاد و همدلی به مقابله با چالش‌ها بپردازیم.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده همچنین به سیره پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و افزود: حضرت محمد(ص) با رفتار و گفتار خود همواره بر وحدت مسلمانان تأکید داشتند، ایشان به ما آموختند که در کنار تفاوت‌های مذهبی و فرهنگی، باید بر روی نقاط مشترک تمرکز کنیم و از هرگونه تفرقه دوری گزینیم.

وی به نقش جوانان در تحقق وحدت اسلامی پرداختند و گفت: جوانان سرمایه‌های اصلی جامعه هستند و می‌توانند با آگاهی و بصیرت خود، زمینه‌ساز وحدت و همبستگی بیشتری میان مسلمانان شوند، ما باید تلاش کنیم تا جوانان را با مفاهیم واقعی وحدت آشنا کنیم و آنان را به عنوان پیشگامان این حرکت عظیم معرفی کنیم‌.

انتهای پیام
captcha