کد خبر: 4309891
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
امام جمعه ارومیه:

سد معبر در ارومیه امری بی‌مسئولانه و خودخواهانه است

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی با انتقاد از سد معبر در ارومیه از سوی فروشندگان، ایجاد ترافیک و عدم رعایت حقوق مردم توسط عده‌ای افراد گفت: این بی‌مسئولیتی و خودخواهی غیرقابل قبول است.

سیدمهدی قریشی امام جمعه ارومیهبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، امروز، ۱۸ مهرماه در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با بیان اینکه کوتاه آمدن نسبت به موضوع حجاب جایز نیست، اظهار کرد: حجاب مسئله‌ای قانونی و شرعی در کشور ماست اما عده‌ای غیرمتخصص در این مورد موضع‌گیری کرده و نسبت به این موضوع، عقب‌نشینی و کوتاهی می‌کنند. 

وی با بیان اینکه موضوع حفظ حجاب، عفت و حیا در دین اسلام مسئله‌ای محوری است، افزود: خداوند در آیات قرآن به مسئله حجاب اشاره داشته است تا زنان خود را از مردان بپوشانند.

امام جمعه ارومیه مسئولیت را در دین اسلام همگانی دانست و با بیان اینکه خداوند همه انسان‌ها را مسئول آفریده است، تصریح کرد: در نهج‌البلاغه آمده است که همه افراد در مقابل جامعه و حتی حیوانات مسئول هستند و باید احساس مسئولیت کنند. 

حجت‌الاسلام قریشی با انتقاد از سد معبر در شهر توسط فروشندگان، ایجاد ترافیک و عدم رعایت حقوق مردم توسط عدهای افراد افزود: این بی‌مسئولیتی و خودخواهی غیرقابل قبول است؛ باید حقوق و مسئولیت اجتماعی را رعایت کرد. 

وی با قدردانی از مدیریت شهری درباره آغاز نهضت آسفالت در ارومیه، خواستار رفع سایر مشکلات شهری شد. 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه سرانجام دنیوی و اخروی توسط نماز و عبادت تعیین می‌شود، گفت: اگر نماز در جامعه احیا شود از بسیاری از انحرافات جلوگیری می‌شود، بنابراین از روش‌های نوین نسبت به تبلیغ نماز در جامعه استفاده شود. 

وی با بیان اینکه انسان باید دوست و دشمن خود را بشناسد، گفت: در دین اسلام توصیه شده انسان با افراد درستکار دوستی و معاشرت کند. 

انتهای پیام
captcha