کد خبر: 4314871
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷

معرفی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌غربی

طی مراسمی با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی محمد فتحعلی‌لو به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی معرفی شد.

معرفی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌غربی، امروز، ۱۳ آبان‌ماه با حضور محمدرضا خلیلی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار و طی آن از زحمات سهراب عبدالله‌زاده، رئیس پیشین قدردانی و محمد فتحعلی‌لو به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه معرفی شد.

در این مراسم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اهمیت تقدم پژوهش بر آموزش، توسعه صندوق پژوهش و فناوری و ایجاد برج‌های فناوری تأکید کرد و از اجرای طرح پژوهشگر و مدرس نمونه، ایجاد مراکز تولید محتوا، مجلات تخصصی و همکاری دانشگاه با صنعت در پروژه‌های مسئله‌محور خبر داد.

محمدرضا خلیلی افزود: حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به سبب ماهیت آن مدت‌ها کم رنگ و مورد غفلت واقع شده بود که در ساختار جدید زمینه حمایت از فعالیت‌های پژوهشگران عرصه مهارتی علمی کاربردی فراهم شده است و این موضوع برای مدرسان، دانشجویان و پژوهشگران عرصه فعالیت‌های علمی کاربردی است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگی‌های فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه، انسجام فعالیت‌های مختلف پژوهشی از قبیل مقاله، اختراع، کارآفرینی، مقاله، کتاب، نوآوری، شرکت دانش بنیان، مراکز رشد و مراکز کاریابی است که تحت نام، ضوابط و برند دانشگاه باید انجام شود تا در رتبه بندی دانشگاه مؤثر واقع شود و دانشگاه در این حوزه آماده حمایت از پژوهشگران است.

محمود رضازاد، رئیس دانشگاه ارومیه نیز گفت: همکاری بین دانشگاه ارومیه و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزایش یافته و تفاهم‌نامه اجرای برنامه‌های مهارت‌محور امضا می‌شود.

نهادینه شدن گفتمان توسعه

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد توسعه کمی در حوزه آموزش عالی بودیم که در کنار آن باید انجام پژوهش در دانشگاه‌های علمی و کاربردی در اولویت قرار بگیرد و رشته‌های دانشگاهی متناسب با مزیت‌های استان طراحی و نسبت به جذب دانشجو اقدام شود.

افشار کبیری افزود: در حال حاضر گفتمان توسعه در استان نهادینه شده است و حرکت به سمت توسعه رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی است.

وی گفت: ریشه ناترازی‌ها در کشور به دانشگاه برمی‌گردد تا زمانی که فرهنگ کار و مهارت در کشور آموزش نداده شود نمی‌توان به رفع ناترازی‌ها امیدوار بود.

جذب سالانه ۴۰۰ همت سرمایه‌گذاری

فلاح، مشاور فناوری استاندار آذربایجان‌غربی گفت: با برگزاری اینوا ۶۰۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در استان شناسایی شده که از این میزان برای ۱۶۰ همت تفاهم‌نامه امضا و ۸۰ همت قرارداد امضا شده است.

وی با بیان هدف‌گذاری یک ساله در استان جذب ۴۰۰ همت سرمایه‌گذاری است، افزود: در این راستا ارتباط بین دانشگاه و سرمایه‌گذاران برقرار می‌شود و محرومیت‌زدایی در استان در اولویت قرار می‌گیرد.

افزایش مهارت دانشجویان

محمد فتحعلی‌لو، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی نیز با تاکید بر اجرای اسناد بالادستی دانشگاه و بومی‌سازی برنامه‌های ملی گفت: طبق تاکید استاندار آذربایجان غربی توجه به حوزه پیشران‌های توسعه استان از جمله مرز و صادرات، گردشگری، زنجیره ارزش تولید خودرو به‌ویژه در حوزه تریلرسازی، احیای دریاچه ارومیه در دستور کار دانشگاه قرار می‌گیرد و در کنار آن افرایش مهارت دانشجویان در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام
captcha