کد خبر: 3717986
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹

لزوم آماده‌سازی زیرساخت‌های مناسب برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تکاب گفت: تا زمانی که زیرساخت‌های مناسب طرح تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آماده نباشد و حمایت‌های لازم مالی شکل نگیرد، این طرح موفق نخواهد شد.

لزوم آماده سازی زیرساخت های مناسب برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، رحمان امامی در خصوص تعداد مربیان قرآنی فعال در تکاب اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۴ مربی قرآنی با اداره اوقاف و امور خیریه همکاری دارند و در این راستا این اداره در تربیت و تقویت مربیان قرآنی، از ابتدای سال ۹۱ با اعزام ۲۰ مربی به شهر قم تلاش کرده تا این افراد با شرکت در دوره‌های مختلف ضمن ارتقاء سطوح قرآنی خود، موفق به دریافت مدارک معتبر دوره مربیگری باشند.

وی ادامه داد: در زمینه آموزش‌های قرآنی این اداره، مربیان حفظ قرآنی موفق به تربیت ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان به حفظ قرآن شدند که از یک جزء تا ۲۵ جزء را شامل می‌شوند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تکاب در خصوص مشکلات موجود بر سر راه تربیت حافظان قرآنی نیز گفت: به دلیل نبود موقوفات قرآنی پرداخت حق الزحمه مربیان با مشکلاتی مواجه شده و باید گفت که به منظور تشویق این حافظان منابعی وجود ندارد، به‌گونه‌ای که هزینه اردوی زیارتی سال گذشته مشهد مقدس با پرداخت هزینه یک فرد خیر صورت گرفت.

امامی در خصوص هدف‌ گزاری امسال اداره اوقاف و امور خیریه تکاب نیز خاطر نشان کرد: هدف امسال این اداره، اجرای برنامه ریزی دقیق به منظور افزایش انگیزه و علاقه در بین افراد داوطلب و همچنین اولویت قرار دادن آموزش‌های روخوانی و روانخوانی قرآن کریم است.

وی سهمیه امسال تربیت علاقه‌مندان فراگیری بخش‌های مختلف قرآنی شهرستان تکاب را در حوزه حفظ قرآن ۶۰۰ نفر و در بخش‌های روخوانی و روانخوانی را ۴۰ نفر عنوان کرد و در خصوص چشم انداز تربیتی ۱۰ میلیون حافظ قرانی در کشور گفت: تا زمانی که زیر ساخت‌های مناسب این طرح بزرگ آماده نباشد و حمایت ‌های لازم مالی شکل نگیرد، این طرح موفق نخواهد شد.
انتهای پیام

captcha