سجاد جعفرزاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجانغربی در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانغربی، با بیان اینکه ۱۱۶ مؤسسه قرآنی مجوزدار در سطح استان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: ۱۵ مؤسسه قرآنی بدون مجوز در استان دایر است که تلاش میشود مجوزهای لازم برای این مؤسسات نیز اخذ شود.
وی از فعالیت 257 خانه قرآنی شهری و روستایی در سطح استان خبر داد و افزود: از این تعداد ۵۳ خانه قرآن شهری و ۲۰۴ خانه قرآن روستایی بوده و در طول سالجاری، تاکنون ۴۷ جلسه قرآنی توسط خانههای قرآنی در سراسر استان برگزار شدهاست.
جعفرزاده نبود نظارت کافی بر انتخاب مدیران مؤسسات در سالهای گذشته، نبود اعتبارات و پشتیبانی کافی از تشکلهای قرآنی، موازیکاری دستگاههای فرهنگی و اجرایی را از مهمترین مشکلات تشکلها و مؤسسات قرآنی در استان عنوان کرد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجانغربی با بیان اینکه آذربایجان غربی رنگین کمان اقوام و ادیان به شمار میرود، گفت: ترویج و توسعه فعالیتهای دینی و قرآنی در استان بخصوص مناطق مرزی و روستایی ضروری است.
جعفرزاده با بیان اینکه امسال سههزار نفر در کلاسهای آموزش حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم شرکت خواهند کرد، بیان کرد: ۵ هزار نفر نیز در کلاسهای آموزش عمومی شرکت میکنند و آشنایی جامعه با مفاهیم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از جمله اهداف کلاسهای آموزش عمومی است.
وی ادامه داد: توسعه و ترویج فرهنگ حفظ و ایجاد ساختارهای جلسات حفظ قرآن در استانها از اهداف برگزاری کلاسهای آموزش حفظ جزء ۳۰ قرآن است.
انتهای پیام