رقابت نزدیک دعاخوانان در چهل‌و‌یکمین دوره مسابقات/ انتقاد از نبود داور صوت و لحن در بخش دعا‌خوانی
کد خبر: 3753194
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶
گفت‌و‌گو با نفر سوم رشته «دعاخوانی»؛

رقابت نزدیک دعاخوانان در چهل‌و‌یکمین دوره مسابقات/ انتقاد از نبود داور صوت و لحن در بخش دعا‌خوانی

گروه فعالیت‌های قرآنی - حجت‌الاسلام والمسلمین علی عرب بااشاره به اینکه از بخش‌های پنجگانه داوری در دعاخوانی در دو قسمت صوت و لحن داور دعاخوان نداشتیم، گفت: تمامی داوران حاضر در این مسابقات صرفاً داوران قرآنی بودند که باتوجه به تفاوت رشته‌های دعاخوانی و قرآن، یک استاد دعاخوان به خوبی می‌توانست در زمینه صوت و لحن داوری کند.

گفت و گو با نفر سوم رشته دعاخوانی/انتقاد از نبود داور صوت و لحن در بخش دعاخوانی مسابقات قرآن کریم

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عرب، نفر سوم رشته دعاخوانی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در اراک در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، بیان کرد: متولد ۱۵ آبان ۱۳۶۹ در خوی بوده و در حال اتمام سطح ۳ حوزه علمیه هستم و برای نخستین بار در این سری از مسابقات شرکت کرده و موفق به کسب رتبه سوم در بخش دعاخوانی شدم.
وی با بیان اینکه از سال‌های گذشته در شهرستان خوی در برنامه‌های فرهنگی ـ تبلیغی شرکت می‌کردم، خاطرنشان کرد: دعا از زمینه‌های مهم برای تقویت معارف دینی بوده و بسیاری از معارف دین نیز از سوی ائمه به‌خصوص امام‌ سجاد(ع) از طریق دعا به مردم آموزش داده شده‌ است.
‌عرب ادامه داد: دعا علاوه بر اینکه فرصتی برای خلوت با خداوند متعال است، وسیله‌ای برای آموزش و یادگیری مفاهیم و معارف دینی بوده و با همین علاقه که از آغاز دوران طلبگی نسبت به دعاخوانی داشتم، به این رشته قدم گذاشتم.
وی درخصوص سطح مسابقات سراسری قرآن کریم و میزبانی اراک افزود: سطح مسابقات در بخش کشوری بسیار خوب بود و در بخش دعاخوانی نیز نمرات رقابت‌کنندگان بسیار به هم نزدیک بوده و داوری در این بخش را پیچیده‌تر کرده‌ بود.
‌عرب بااشاره به اینکه از بخش‌های پنجگانه داوری در دعاخوانی در دو قسمت صوت و لحن داور دعاخوان نداشتیم، افزود تمامی داوران حاضر در این مسابقات صرفاً داوران قرآنی بودند که با توجه به تفاوت رشته‌های دعاخوانی و قرآن، یک استاد دعاخوان به خوبی می‌توانست در زمینه صوت و لحن داوری کند. 

انتهای پیام

captcha