حجتالاسلام والمسلمین محمد داداشزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با بیان اینکه طرح تخصصی کردن موسسات قرآنی استان تا پایان سال اجرایی میشود، افزود: متأسفانه بیشتر موسسات قرآنی، آموزشهای خود را بر روی آموزشهای عمومی قرآن کریم متمرکز کردهاند و در زمینه ارائه آموزشهای تخصصی، فعالیتهای قابلتوجهی نداشتهاند.
وی با اشاره به فعالیت ۳۵۰ مؤسسه و خانه قرآن در سطح استان تصریح کرد: از موسسات قرآنی استان که ظرفیت، امکانات و توان ارائه آموزشهای تخصصی قرآن دارند، درخواست میکنیم ضرورت اجرای این طرح را در دستور کار خود قرار دهند.
حجتالاسلام والمسلمین داداشزاده با بیان اینکه برای اجرایی کردن این طرح در گام اول اقدام به برگزاری دورههای مدیریتی و تخصصی برای مدیران مؤسسات قرآنی کردهایم، خاطرنشان کرد: امسال تمامی فعالیتها و برنامهریزیهای انجام شده برای موسسات قرآنی براساس سطحبندی و کیفیت فعالیتهای موسسات قرآنی انجام میشود و به جای تجلیل از همه مؤسسات قرآنی، تنها موسسات برتر مورد تجلیل قرار می گیرند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی از ساماندهی روحانیون مستقر در استان نیز خبر داد و اظهار کرد: هماکنون ۱۲۰ روحانی مستقر در سطح استان فعالیت میکنند و تا پایان سال جاری تمامی فعالیتهای آنها ساماندهی میشود.
داداشزاده با اشاره به اینکه این استان دارای پتانسیل بزرگ در حوزه فرهنگی است، تصریح کرد: آذربایجان غربی تاکنون در بحث سامانه سجام جزو استان های برتر کشوری است و اگر برنامهریزی صحیحی صورت گیرد، میتوان از ظرفیتهای موجود نهایت بهرهبرداری را بعمل آورد.
وی از روحانیون مستقر بهعنوان سفیران دینی و فرهنگی در جامعه نام برد و بیان کرد: تقویت و توسعه دینداری و دینمداری از مهمترین رسالتهای سازمان تبلیغات اسلامی است و روحانیون مستقر با احساس مسئولیت و تلاش شبانهروزی، علاوه بر رسیدگی به احوالات روحی اهالی روستاها، به مشکلات و مسائل مادی و زندگی آنها نیز رسیدگی میکنند و دغدغه حل مشکلات آنان را دارند.
انتهای پیام