به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام والمسلمین داوود قاسمی، نماینده مرکز ستاد حفظ و قرائت قرآن اوقاف صبح امروز، 13 آذرماه، در جلسه توجیهی طرح ملی بشارت 1452، با اشاره به تاکید فرمایشات مقام معظم رهبری در 20 سال گذشته بر حفظ قرآن، افزود: در واقع غیر از مباحث دیگر که ایشان فرمودهاند، حفظ قرآن از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و تأکید کردهاند که فرزندان خود را به سوی حفظ قرآن تشویق کنید و حتی تاکید کردند که 10 میلیون حافظ قرآن در کشور تربیت شود.
وی ادامه داد: دلیل تاکید مقام معظم رهبری بر حفظ قرآن این است که حفظ قرآن مقدمهای است برای تدبر و عمل به آن، اگر میخواهیم به قرآن عمل کرده و در زندگی خود اجرا کنیم، باید بتوانیم آن را حفظ کنیم و اگر بخواهیم در اسلام باقی بمانیم و به توصیههای آن نیز عمل کنیم، باید موفق به حفظ قرآن شویم.
حجتالاسلام والمسلمین قاسمی افزود: 5 آیه از قرآن نیز بر روی حفظ قرآن تاکید کردهاند و در حفظ قرآن، راه و روشهایی وجود دارد که اگر بیاموزیم، حفظ قرآن نیز آسان میشود، لذا میبینیم که بسیاری افراد به راحتی قرآن را حفظ میکنند.
وی با اشاره به اینکه در مباحث قرآنی در کشور کمکاری کردهایم، خاطرنشان کرد: آمار حافظان کل قرآن در کشور بسیار کم است و باید علت این مساله ریشهیابی شود، شرط ورود به دانشگاه الازهر مصر، حفظ قرآن بوده و سیستم به گونهای چیده شده که ناخودآگاه بسیاری افراد حافظ قرآن میشوند و تمامی دانشجویان این دانشگاه در مصر حافظ قرآن هستند.
نماینده مرکز ستاد حفظ و قرائت قرآن اوقاف بیان کرد: کسی که حافظ قرآن است، برخی چیزها را رعایت کرده و همین مصونیت، بسیاری از آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد و اگر قرآن را حفظ کنیم، همیشه با ما خواهد بود و در دنیا و آخرت همیشه با ما باقی خواهد ماند و ما باید آن را حفظ کنیم تا قرآن نیز از ما صیانت کند.
وی یادآور شد: طرح ملی بشارت 1452، به صورت آکادمیک حفظ قرآن را از جز سی شروع کرده که بیشتر مردم با سورههای این جز مانوس بوده و برخی از سورهها را از کودکی در مدارس نیز حفظ شدهاند، 37 سوره در این جز قرار دارد و در واقع یک سوم سورههای قرآن در جز سی قرار گرفته و حفظ همین جز میتواند مشوق خوبی برای حفظ کل قرآن باشد.
انتهای پیام