مهران کاتب، مسئول دایره حفظ مؤسسه دارالحافظین قرآن کریم آذربایجان غربی در گفتوگو با ایکنا از آذربایجان غربی بیان کرد: تربیت حافظان قرآن در این مؤسسه با آزمون تعیین سطح صورت میپذیرد؛ چرا که ممکن است فردی استعداد حفظ قرآن را نداشته و در بخش دیگری همچون روخوانی یا تجوید موفقتر عمل کند.
وی با بیان اینکه شاید برخی متقاضیان صرفاً به خاطر اصرار خانواده به حفظ قرآن روی میآورند، ادامه داد: از این رو برای استعدادیابی در حوزه حفظ قرآن، قبل از شرکت متقاضیان در دورهها، با برگزاری آزمون تعیین سطح و بررسی علایق و استعدادهای شخص، او را در حوزه استعدادی که دارد، راهنمایی میکنیم.
کاتب افزود: در حال حاضر 55 نفر اعم از آقایان، بانوان و خردسالان در دورههای حفظ قرآن کریم در موسسه دارالحافظین شرکت میکنند که در طول هفته به مدت دو روز و 1 و نیم ساعت در کلاسهای حفظ قرآن و زیرنظر مربیان و اساتید قرآنی استان حضور مییابند.
وی با اشاره به زمان و سن مناسب آغاز حفظ قرآن در افراد، بیان کرد: حفظ قرآن یک مقوله تخصصیتر از حوزههای دیگر همچون روخوانی و روانخوانی بوده و در واقع اگر کسی استعداد روخوانی و تجوید و چنین دورههایی را نداشته باشد، شاید در حفظ قرآن نیز موفق نباشد، بهترین سن برای حفظ قرآن از دوران نوجوانی است ولی در این خصوص نیز استثناهایی وجود دارد و برخی شاید از خردسالی و برخی نیز در بزرگسالی موفق به حفظ قرآن میشوند.
مسئول دایره حفظ مؤسسه دارالحافظین قرآن کریم آذربایجان غربی تصریح کرد: متأسفانه والدین آنگونه که برای آموزش کلاسهایی همچون زبان برای کودکان خود از سنین کم وقت میگذارند، در حوزه تربیت قرآنی کودکان خود راغب نبوده و یا آگاهی چندانی ندارند.
انتهای پیام