کد خبر: 3792397
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳

اساتید قرآنی با یکدیگر رقابت نکنند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مسئول کانون حضرت رقیه(س) ارومیه بر لزوم برگزاری کلاس‌های اخلاق قرآنی برای مدیران و اساتید قرآنی استان تأکید کرد و گفت: اساتید و داوران قرآنی استان نباید با یکدیگر به رقابت بپردازند، بلکه از تجربیات یکدیگر جهت ارتقای هرچه‌بهتر فعالیت‌های قرآنی استان بهره‌مند شوند.

آشنایی با کانون حضرت رقیه(س) ارومیه/اساتید قرآنی با یکدیگر رقابت نکنند

زیبا پورنعیم، مسئول کانون حضرت رقیه(س) تخصصی ولایت ارومیه در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه فعالیت قرآنی خود را از سال ۷۴ آغاز کرده است، اظهار کرد: از سال ۷۹ نیز به‌عنوان معلم قرآن فعالیت خود را ادامه دادم و در سال ۸۲ نیز فعالیت خود را در عرصه داوری مسابقات قرآن آغاز کردم.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت‌های گسترده قرآنی که داشتم، در سال ۸۷ مجوز کانون حضرت رقیه(س) را در محل مسجد عرب‌باغی ارومیه گرفته و آموزش‌های قرآن در بخش‌های مختلف مفاهیم، تجوید، قرائت، روخوانی روان‌خوانی را در کانون آغاز کردم.
پورنعیم با اشاره به اینکه ۷۰ نفر عضو ثابت در این کانون فعالیت مداوم دارند، بیان کرد: با توجه به اینکه کلاس‌های قرآنی به‌صورت دوره‌ای هستند، تعداد شرکت‌کنندگان در کلاس‌ها بسیار بیشتر از اعضای ثابت بوده و در کلاس‌های مختلفی همچون زندگی با قرآن، تربیت معلم و نهج‌البلاغه شرکت می‌کنند.
وی تصریح کرد: متأسفانه امروز محیط خانواده‌ها زیاد قرآنی و دینی نبوده و چون خانواده‌ها در تربیت دینی فرزندان تاثیر بسزایی دارند و در این رابطه وقتی به کشورهای مسلمان همسایه نگاه می‌کنیم، این اعتقادات در آنان بسیار بیشتر از خانواده‌های ما وجود دارد.
مسئول کانون حضرت رقیه(س) ارومیه با اشاره به اینکه زیرساخت‌های مناسب برای فعالیت‌های قرآنی در کشور و بخصوص استان وجود ندارد، یادآور شد: متأسفانه کلاس‌های تخصصی آموزش حفظ در استان وجود ندارد و علاقه‌مندان باید برای آموزش به قم بروند و همین امر زمینه را برای وجود اساتید مجرب و تخصصی جدید قرآنی کاهش داده است.
وی بر لزوم برگزاری کلاس‌های اخلاق قرآنی برای مدیران و اساتید قرآنی استان تأکید کرد و گفت: اساتید و داوران قرآنی استان نباید با یکدیگر به رقابت بپردازند، بلکه از تجربیات یکدیگر جهت ارتقای هرچه‌بهتر فعالیت‌های قرآنی استان بهره‌مند شوند.
پورنعیم با بیان اینکه بودجه‌های کلانی در مسابقات و همایش‌های مختلف هزینه می‌شود، ولی در مسابقات قرآنی همواره با مشکل کمبود بودجه مواجه هستیم، افزود: به نظرم بهتر است به جای برگزاری مسابقات قرآن و ایجاد رقابت میان علاقه‌مندان، تست‌های قرآنی برگزار شود تا کودکان و نوجوانان بیشتر به سمت قرآن روی آورند.
وی تأکید کرد: سطح مسابقات و فعالیت‌های قرآنی استان را در صورتی می‌توان اثربخش ارزیابی کرد که برگزاری این مسابقات موجب کشف استعدادهای جدید و حمایت از آنان شود.
انتهای پیام

captcha