کد خبر: 3792765
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳
قاری نوجوان قرآن بیان کرد:

هدررفت استعداد قاریان نوجوان در محافل قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ امین دیلمقانی، نوجوان ۱۶ ساله از ارومیه، قرائت قرآن را از ۸ سالگی آغاز کرده و خانواده‌اش را اصلی‌ترین مشوقان خود معرفی می‌کند و از عدم بهره‌مندی از استعداد قاریان نوجوان در محافل قرآنی انتقاد دارد.

عدم بهره‌مندی از استعداد قاریان نوجوان در محافل قرآنی

امین دیلمقانی، قاری نوجوان قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه قرائت قرآن را از 8 سالگی و با حمایت خانواده آغاز کرده است، اظهار کرد: متولد سال 1381 بوده و 16 سال سن دارم و در سیزدهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان در رشته قرائت تحقیق شرکت کرده‌‌ام.
وی ادامه داد: تاکنون در مسابقات استانی و کشوری بسیاری شرکت کرده و مقام‌های متعددی را نیز کسب کرده‌ام که مقام اول پیشتازان کشوری از جمله آنان به‌شمار می‌رود.
دیلمقانی با اشاره به اینکه کیفیت برگزاری مسابقات قرآنی آموزش و پرورش پایین‌تر از سایر مسابقات است، افزود: متاسفانه حمایت چندانی از قاریان و بخصوص قاریان نوجوان و استعدادهای جدید صورت نمی‌گیرد و همین امر موجب دلسردی می‌شود.
وی با بیان اینکه قرائت و انس با قرآن تاثیر بسزایی در روحیات و معنویات برجای می‌گذارد، تصریح کرد: انس با قرآن موجب می‌شود تا بتوانم با ذهن بازتری مطالب درسی را به یاد بسپارم و موجب پیشرفت درسی و علمی من شده است.
قاری نوجوان قرآن در توصیه به کسانی که می‌‌خواهند با قرآن مانوس شوند، بیان کرد: توصیه می‌کنم کسانی که شرایط حضور در کلاس‌های قرآن را ندارند، در خانه به مطالعه قرآن مبادرت ورزند؛ چرا که تاثیرات آن را از نظر علمی و معرفتی در زندگی خود مشاهده خواهند کرد.
وی یادآور شد: من در قرائت قرآن از قاریان مصطفی اسماعیل و عبدالباسط تقلید کرده‌ام و آیه الابذکرالله تطمئن‌القلوب که آرام‌بخش‌ترین آیه قرآن است، همواره در ذهن من بوده و به من آرامش می‌بخشد.
دیلمقانی با انتقاد از اینکه در محافل قرآنی صرفاً از قاریان ممتاز و بین‌المللی استفاده می‌شود، گفت: این امر موجب شده تا فرصتی برای بروز استعدادهای قاریان نوجوان فراهم نشود تا بتوانند خود را در معرض آزمون و خطا قرار دهند.
انتهای پیام

captcha