کد خبر: 3794104
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۴

تاثیر مثبت تسلط به مفاهیم قرآن در سبک زندگی

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی آشنایی با مفاهیم و کلیدواژه‌های قرآنی بسیار ارزشمند بوده که هرکس بتواند به آن دست یابد، به‌راحتی می‌تواند بفهمد که قرآن برای چه نازل شده و ما را به چه راهی می‌خواهد هدایت کند و تسلط به مفاهیم قرآن به‌منزله تسلط بر قرآن کریم با هدف استفاده درست از آن در سبک زندگی است.

تاثیر مثبت تسلط به مفاهیم قرآن در سبک زندگی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر خدایاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی، در حاشیه برگزاری هفدهمین دوره آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، اظهار کرد: بنابه‌فرموده نبی مکرم اسلام، دو میراث را در میان ما به امانت گذاشته‌اند تا از آنان پاسداری کنیم که یکی قرآن و کتاب الهی بوده و و دیگری اهل بیت عصمت و طهارت است که ما موظف هستیم به‌هرطریق ممکن از این دو مهم حفظ و صیانت کنیم.
وی ادامه داد: برگزاری چنین مسابقاتی در راستای عمل به توصیه نبی مکرم اسلام بوده و از جمله راه‌هایی که می‌توانیم در راه صیانت از قرآن و اهل بیت قدم برداریم، برگزاری مسابقات قرآنی است که با رعایت اصول حفظ و مفاهیم قرآن برگزار می‌شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خدایاری با اشاره به اینکه قرآن تاکنون سینه به سینه از طریق حافظان قرآن به ما منتقل شده است، خاطرنشان کرد: آشنایی با مفاهیم و کلیدواژه‌های قرآنی بسیار ارزشمند بوده که هرکس بتواند به آن دست یابد، به راحتی می‌تواند بفهمد که قرآن برای چه نازل شده و ما را به چه راهی می‌خواهد هدایت کند.
وی یادآور شد: تسلط به مفاهیم قرآن به‌منزله تسلط بر قرآن کریم با هدف استفاده درست از آن در سبک زندگی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی در رابطه با استقبال از برگزاری مسابقات قرآنی تصریح کرد: مسابقات از نظر کمی بسیار خوب بوده و استقبال چشمگیری شده و از نظر کیفی نیز با توجه به تلاش‌هایی که صورت گرفته در امر توسعه فعالیت‌های قرآنی بسیار قابل‌توجه خواهد بود، چراکه از طریق حفظ قرآن، می‌توان مبادرت به درک مفاهیم آن عمل نمود و در زندگی پیاده کرد.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن بیان کرد: مهمترین زیرساخت برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن بنابه تاکیدات مقام معظم رهبری این است که به آمایش سرزمینی توجه داشته باشیم و به مباحث آماری و جمعیت‌شناسی بسیار دقت کنیم و اینکه ۱۰ میلیون نفر نه صرفا حافظ قرآن بلکه درگیر با فعالیت‌های قرآنی را تربیت کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خدایاری گفت: سهم استان از این میزان ۴۰۰ هزار نفر بوده و از این تعداد با توجه به اینکه یک چهارم جمعیت در مرکز استان هستند، ۱۰۰ هزار نفر سهم ارومیه است و ۱۰۵ ناحیه داریم که در هر شهرستان برای هر ناحیه ۲۰ هزار نفر تعلق می‌گیرد و از این تعداد باید افراد بالقوه را شناسایی کنیم تا با تدوین مکانیزم و برنامه‌های لازم در این راه قدم برداریم.
انتهای پیام

captcha