به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، حجتالاسلام ناصر خدایاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی، روز گذشته، ۱۱ اردیبهشت ماه، در مراسم تجلیل از مدیر کانون فرهنگی و هنری کریم اهل بیت(ع) شهرستان خوی، اظهار کرد: مسجد سنگر اطاعت، عبادت، همسویی، انفاق، برادری، علم و ادب، فرهنگ و هنر است و ریشه فعالیت کانونهای فرهنگی و هنری، مساجد هستند.
وی افزود: در بین ۲۵ هزار کانون فرهنگی و هنری فعال در کشور، کانونهایی که در طرحهایی همچون ایران قوی یا فهما حائز رتبه برتر شدهاند، باید به آنها اهمیت ویژه داده شود و کانونهای فرهنگی و هنری باید در سطح ملی حرفی برای گفتن داشته باشند، همچنین انتظارات باید بر اساس داراییها باشد.
حجتالاسلام خدایاری بیان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مظهر شکلگیری فرهنگ و هنر هستند و معرفی استانی به عنوان استان فرهنگی میتواند از بین کانونها و بر اساس فعالیت آنها باشد و ۲۵ هزار کانون رسالت خاص خودشان را دارند و باید با مدیریت رؤسای کانونها بتوانند به هدف خود برسند.
وی ادامه داد: باید موفقیت کانونهای برتر بهصورت کارگاه برای دیگر کانونها نیز جهت بهرهبرداری برگزار شود، گفت: باید از مساجد بهعنوان جایگاهی برای استعدادیابی و استعدادسازی استفاده شود و مدیران کانونها باید با نوجوانان، جوانان و همچنین معلمان مناطق خود ارتباط مستمر در راستای انجام این فعالیت داشته باشند.
همچنین حجتالاسلام اباذر بیگی، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد آذربایجانغربی، نیز در این جلسه اظهار کرد: ایران قوی با بسترسازی برای مشارکت و نقشآفرینی، رقابت سالم، هماهنگی و انسجام فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد، در صدد تقویت مؤلفههای فرهنگی نظام اسلامی بر محور مسجد برگزار شد.
وی افزود: این طرح با بستر جریانسازی در میان آحاد مردم به ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد و زمینه رقابت سالم بچههای مسجد را فراهم کرده و ارزیابی و داوری طرح ملی ایران قوی در دو مرحله انجام شد، ارزیابی اولیه در محور مرحله استانی و داوری نهایی در سطح ملی است، که در استان از کانون برتر، بر اساس بیشترین امتیاز کسب شده در سامانه بچههای مسجد، تقدیر ویژه صورت میگیرد.
حجتالاسلام بیگی بیان کرد: در سال ۹۸ در طرح راهکار و سال ۹۹ در طرح ایران قوی بهعنوان استان برتر انتخاب شدیم و در طرح ایران قوی، کانون فرهنگی و هنری کریم اهل بیت(ع) شهرستان خوی با کسب ۱۵ هزار و ۸۹۳ امتیاز در رواق فناوری و اطلاعات، کانون نورالانوار ارومیه در رواق همدلی، زهرای اطهر خوی در رواق کارآفرینی، و کانون محدثه ارومیه در رواق نور به ترتیب رتبههای یک تا چهار را به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: عدم تجهیز بیشتر کانونهای فرهنگی و هنری سطح استان به تکنولوژی از لحاظ کامپیوتر و تبلت را بزرگترین مشکل این کانونها بوده و در حال حاضر که عصر تکنولوژی است وجود امکانات میتوانند در انجام فعالیت کانونهای فرهنگی و هنری از لحاظ کمی و کیفی تاثیر بهسزایی داشته باشد.
گفتنی است؛ این مراسم به صورت مجازی، ساعت ۱۰:۳۰ (۱۱ خرداد ماه) با استفاده از لینک https://www.skyroom.online/ch/setadmasajed/azargh، برای تمامی مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قابل دسترسی خواهد بود.
انتهای پیام