کد خبر: 4132056
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳

نشست «قرآن و سبک زندگی» در چالدران برگزار شد

نشست «قرآن و سبک زندگی» امروز، 18 فروردین‌ماه در حسینیه امام خمینی(ره) شهرستان چالدران برگزار شد.

محفل انس با قرآنبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد قنبری‌بارونی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه چالدران، امروز، 18 فروردین‌ماه در نشست «قرآن و سبک زندگی» که در حسینیه امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد، گفت: مراسم معنوی و روح‌بخش انس با قرآن کریم باید به‌صورت منظم و مستمر در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه سالروز میلاد باسعادت امام‌ حسن مجتبی، کریم اهل‌ بیت(ع) را پشت‌سر گذاشتیم، گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اهل بیت(ع) تدبر و تأمل در قرآن‌ کریم بود، که امام حسن(ع) نیز از این موضوع استثنا نبودند.

حجت‌الاسلام قنبری‌بارونی ادامه داد: تدبر در قرآن و آموزه‌های آن موضوع بسیار مهمی است، که در محافل قرآنی شکل می‌گیرد، بنابراین این رویه باید ترویج یابد؛ موضوع مهم دیگر اینکه توجه به معانی و مفاهیم قرآنی را باید جدی بگیریم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه چالدران به فرارسیدن لیالی‌قدر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه مردم ما در سبک زندگی خود از اسلام الهام می‌گیرند، اما لازم است، این رویه در بین نسل جدید کشورمان نیز بیش‌ از پیش تقویت شده و دنبال شود.

انتهای پیام
captcha