به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجتالاسلام حمید حسنزاده، امام جمعه میاندوآب، امروز، ۲۲ تیرماه در خطبههای نماز جمعه میاندوآب با تقدیر از حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رأی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، اظهار کرد: با آنکه انتخابات غیرمترقبهای را در کشور شاهد بودیم، ولی مردم با حضور پرشور خود حماسه آفریدند، ۵۵ میلیون رأی که در دو مرحله انتخابات به صندوق آرا ریخته شد در واقع رأی به نظام جمهوری اسلامی بود.
وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم و قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش، گفت: علامه طباطبایی نقل میکند که دو چیز انسان را در مسیر انسانیت سریع به منزل میرساند، یکی قرآن خواندن و دیگر گریه بر امام حسین(ع).
امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه امام حسین(ع) در کربلا به اهداف خویش رسیدند و تاریخ نیز این را نشان داد، تصریح کرد: امروز هیچ نام و نشانی از یزید و یزیدیان نیست؛ اما عشق امام حسین(ع) در دلها جاری بوده و از اقصینقاط دنیا نوای «لبیک یا حسین(ع)» به گوش میرسد.
وی اظهار کرد: باید ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) تجلی شور و شعور حسینی بوده و این شور حسینی را در این ایام بهویژه در تاسوعا و عاشورای حسینی به منصه ظهور رساند.
حجتالاسلام حسنزاده در ادامه با اشاره به اینکه جریان معاند همواره با دو حربه دست به جنایت زده است، افزود: دشمن همواره یا از طریق جنگ سخت یعنی شمشیر و ترور وارد میدان شده و برای اهدافش تلاش میکند و یا در کنار آن دست به جنگ نرم زده و با ابزار رسانه، تبلیغات، تحریف حقایق، دروغ و شایعهپراکنی و شبههافکنی بهدنبال دستیابی به اهدافش است.
وی با بیان اینکه دشمن در واقعه عاشورا نیز با جنگ سخت و جنگ نرم علیه اباعبدالله الحسین(ع) به میدان آمده بود، گفت: حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نیز در واقعه عاشورا باقدرت سخت یعنی شمشیر و قدرت نرم، یعنی تبیین اقدام کردند و از ابتدای قیام تا لحظه شهادت میتوان منطق قیام عاشورا را فهمید.
امام جمعه میاندوآب با تأکید بر هوشیاری و بصیرت در برابر دشمنان، تصریح کرد: امروز فضای مجازی به ابزاری برای شایعهپراکنی و شبههافکنی دشمنان تبدیل شده و بنابراین باید هوشیار بود و فریب توطئههای آنان را نخورد.
وی با بیان اینکه بصیرتافزایی امام حسین(ع) را در زوایای مختلف واقعه عاشورا میتوان مشاهده کرد، اظهار کرد: تا آخرین لحظه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به دنبال هدایت بودند و برای بیداری وجدانها تلاش کردند.
انتهای پیام