کد خبر: 4248114
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹
رئیس دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی:

محفل بزرگ قرآنی در دانشگاه ارومیه برگزار خواهد شد

حجت‌الاسلام حبیب محمدنژاد گفت: به مناسبت هفته قرآن و عترت، روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه محفل بزرگ قرآنی با حضور قاریان بین‌المللی، دانشجویان، کارکنان و اساتید استان ساعت ۱۹ تا ۲۱ در مسجد دانشکده علوم پزشکی دانشگاه ارومیه برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام حبیب محمدنژاد، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حبیب محمدنژاد، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی، ۲۳ آبان ماه در چهارمین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر در تمام دانشگاه‌های استان هر هفته محفل انس با قرآن به صورت کانون دانشجویی قرآنی، کارمندی و استادی برگزار می‌شود. فعالیت‌های قرآنی بسیار خوب و امیدوارکننده است.

وی افزود: باید از تمام ظرفیت‌های موجود و خبرگزاری ایکنا هم برای اشاعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه استفاده کرد. در دانشگاه‌ها یک روز به نام روز قرآنی اختصاص داده شده که به شکل محفل انس با قرآن یا بحث تفسیری قرآن فعالند و حداقل ۱۰ کانون قرآنی در سطح استان فعالیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام محمدنژاد بیان کرد: به مناسبت هفته قرآن و عترت، روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه محفل بزرگ قرآنی با حضور قاریان بین‌المللی، دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه‌های استان ساعت ۱۹ تا ۲۱ در مسجد دانشکده علوم پزشکی دانشگاه ارومیه واقع در جاده سرو، دانشگاه نازلو برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: فعالیت‌های قرآنی به‌طور منظم در دانشگاه‌ها و در ذیل کانون‌ها انجام شود و باید در همه دانشگاه‌ها کانون‌های قرآنی فعال‌تر شده و محفل انس با قرآن دانشگاهی فصلی هم مانند هفتگی جهت ترویج فرهنگ قرآن‌خوانی برگزار شود؛ تبلیغات گسترده‌ای در این زمینه انجام و از دانشگاه عطر زیبای قرآن استشمام شود.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی تصریح کرد: قرآن بهترین هادی بشریت و در دانشگاه‌ها در عرصه علمی نیاز داریم که مطالعات علم و دینی با محوریت قرآن انجام و جوان و استاد تراز قرآنی تربیت شود. باید از کتاب الهی شاخص‌ها استخراج شود و در اختیار جامعه قرار گیرد.

وی گفت: نقد و بررسی سیاست‌ها و راهبردهای ترویج قرآن کریم در مراکز قرآنی کشور، بررسی شیوه‌های جذب و دانش‌افزایی نیروی انسانی در مراکز قرآنی کشور، نیازسنجی از شیوه‌ها و راهکارهای عملیاتی ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی، آسیب‌شناسی محتوا و سرفصل‌های درسی قرآنی موجود در مراکز قرآنی کشور، شیوه‌های ترویج قرآن کریم در فضای مجازی،‌ شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای قرآنی، ترویج قرآن کریم در ادبیات و متون دینی، رویکرد اندیشمندان دینی و مستشرقان به ترویج قرآن کریم، نقش مرجعیت علمی قرآن در ترویج قرآن کریم و … از شیوه‌های ترویج قرآن در جامعه است.

انتهای پیام
captcha