کد خبر: 4252596
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
وزیر کشور:

آذربایجان‌غربی نماد وفاق و وحدت ملی است

اسکندر مؤمنی گفت: آذربایجان‌غربی نماد وفاق و وحدت ملی است و در این استان اقوام، مذاهب و ادیان مختلفی سال‌های طولانی در کنار هم زندگی توأم با وحدت دارند. 

آئین تکریم و معارفه استاندار آذربایجان‌غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور، امروز، ۱۶ آذرماه در مراسم تکریم و معارفه استاندار آذربایجان‌غربی اظهار کرد: آذربایجان‌غربی نماد وفاق و وحدت ملی است و در این استان اقوام، مذاهب و ادیان مختلفی سال‌های طولانی در کنار هم زندگی توأم با وحدت دارند. 

وی افزود: وفاق یکی از رویکردهایی است که مردم به آن رأی دادند و در دولت و حوزه وزارت کشور تلاش شد این رویکرد عملی شده و گام‌هایی بزرگی در این خصوص برداشته شود. شاخص‌هایی برای انتخاب استانداران استان‌ها تعیین شده بود که تلاش شد با همین رویکرد استانداران انتخاب شوند. 

مؤمنی بیان کرد: طبق این رویکرد در کردستان برای اولین بار استاندار اهل‌ سنت، در خوزستان استاندار عرب و در سیستان‌وبلوچستان نیز استاندار اهل‌ سنت بلوچ منصوب شدند.

وی ادامه داد: همه ما یک ملت و ایرانی هستیم و برای پیشرفت ایران باید از همه ظرفیت‌ها، انسان‌های شایسته و کارآمد، فارغ از جنسیت، دین، مذهب و نگاه سیاسی بهره‌مند شد. منابع انسانی بزرگترین سرمایه کشور محسوب می‌شود که در دفاع مقدس تأثیر این سرمایه عظیم را دیدیم. 

وزیر کشور تصریح کرد: آذربایجان‌غربی دارای ظرفیت‌های قابل توجه و نقش و تأثیر در تحولات تاریخی، سیاسی و اجتماعی کشور بوده و سعی شد برای این استان، آزمون و خطا وجود نداشته باشد و فرد انتخاب شده، ضمن داشتن شاخص‌های لازم، تجربه لازم را هم داشته باشد.

وی گفت: بعد از بررسی‌های مختلف به آقای رحمانی رسیدیم که به‌عنوان شخصیتی ملی همه آن شاخص‌ها را داشته و مورد شناخت و تأیید رئیس‌جمهور بودند؛ همه وزرا ثبت‌نام کرده بودند که در دفاع از وی صحبت کنند که ۱۰ نفر سخن گفتند و همه اعضا به وی رأی مثبت دادند.

مؤمنی اظهار کرد: وجود ظرفیت‌های عظیم کشاورزی، صنعتی، تجاری، هزار کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همسایه، تنها مسیر به اروپا موجب شده که اگر فقط در این حوزه تلاش کنیم به پیشرفت و توسعه دست می‌یابیم و باید با کمک و همدلی توسعه و پیشرفت در آذربایجان‌غربی اتفاق بیفتد و ظرفیت‌های زیادی نظیر یکپارچگی، وحدت در استان وجود دارد و نماینده ولی فقیه در استان هم محور وحدت هستند. 

وی افزود: وجود مرزنشین‌های غیور در این استان که همواره مدافع مرزهای کشور هستند ظرفیت بسیار خوب نیروهای نظامی، امنیتی، انتظامی این استان را آماده و مستعد جهش خیلی بزرگی کرده است. 

مسئولان صادقانه به مردم خدمت کنند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این مراسم اظهار کرد: توجه به عبادت خدا همراه با انجام مسئولیت‌ها از سوی خدا هدیه‌ای است که باید قدر دانست و ارتباط وسیع با خداوند و بندگی حق تعالی از شاخصه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برای موفقیت در راه خدمت به بندگان است.

وی بیان کرد: امیدواریم استاندار جدید ادامه‌دهنده راه معتمدیان باشد و با تلاش و پشتکار ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار فراوان استان را به فعلیت رسانده و‌ با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و انسانی بستر پیشرفت را‌ فراهم‌ کند.

قریشی ادامه‌ داد: تقوا و خداترسی از عوامل بسیار مهم و اصلی موفقیت در مسئولیت‌هاست و استاندار جدید، سابقه درخشانی در حوزه اجرایی دارد و مطمئن هستیم که با رعایت موضوع تقوا، مدیرانی که انتخاب خواهند کرد که مهمترین شاخصه آن‌ها خداترسی و تقوا باشد که در این صورت موفقیت و پیشرفت استان اتفاق می‌افتد.

نماینده‌ ولی فقیه در آذربایجان‌غربی تصریح کرد: طبق فرامین قرآن کریم مسئولان باید صادقانه وارد کار شوند و صادقانه آن کار را تحویل دهند که در این صورت خداوند، کمک کار آن‌ها می‌شود و در این مسیر  باید فقط به خدا اعتماد کرد و از قدرت مطلق کمک و یاری گرفت.

بازگشایی مرز تمرچین از فعالیت‌های فرهنگی استاندار سابق آذربایجان‌غربی است

رضا ابراهیمی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو اظهار کرد: آقای معتمدیان سه سال مدیریت استان ما که دارای شرایط و موقعیت ویژه به لحاظ پایتخت اقلیت و مردمان مختلف که سال‌ها با مسالمت و همگرایی زندگی کردند‌ و دارا بودن ۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک با سه کشور که امن‌ترین استان‌هاست را برعهده داشت.

وی افزود: تلاش برای استفاده از ظرفیت‌های طلایی استان، دیپلماسی منطقه‌ای با کشورهای منطقه، فراهم‌سازی امکانات جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای آذربایجان‌غربی، توجه به زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله رفع مشکلات در امر آموزش، نهضت مدرسه‌سازی، نهضت آب‌رسانی، نهضت راه‌سازی و توجه به زیرساخت‌های بهداشتی از جمله فعالیت‌ها در طول سه سال مدیریت معتمدیان در آذربایجان‌غربی است‌.

ابراهیمی بیان کرد: افتتاح چند بیمارستان، افتتاح مراکز جامع سلامت، توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی، توجه به مناطق محروم و کم‌برخوردار، حضور میدانی و حل مشکلات در محل، سفرهای مختلف به شهرستان‌ها، بخش و‌ روستاها نیز از کارهای انجام شده در این مدت محسوب می‌شود.

وی گفت: یکی از کارهای فرهنگی و اجتماعی به یادماندنی در این دوره بازگشایی مرز تمرچین که باقیات صالحات است.

انتهای پیام
captcha