الهام مختارزاده، کارآفرین و مدیرعامل شرکت آنیل طب آذران ارومیه در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانغربی با اشاره به اهدافش از راهاندازی این شرکت اظهار کرد: از آنجایی که رشته تحصیلی من شیمی تجزیه بود تصمیم گرفتم تا شرکتی را راهاندازی کنم که متناسب با رشته تحصیلیام باشد تا از این طریق بتوانم از دانش و تجربه خویش بهره گرفته و هم اشتغالزایی کنم.
وی افزود: بنابراین شرکت آنیل طب آذران را در سال ۹۶ با هدف تولید محصولات شوینده در ارومیه راهاندازی کردم و در حال حاضر ۸۴ محصول شوینده و ۱۱ محصول آرایشی و بهداشتی با فرمولاسیون منحصربهفرد را تولید میکنیم.
این استاد دانشگاه ادامه داد: برای ۴۳ نفر در این شرکت اشتغال ایجاد شده است که ۲۳ نفر آنها بهصورت مستقیم و ۲۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول بهکار هستند.
وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به جایگاه فعلی سختیهای زیادی را متحمل شده است، تصریح کرد: هرکسی وارد عرصه تولید میشود باید چکمههای آهنین به پا کرده و با عزمی جدی هر روز از این اداره به اداره دیگر برود تا بتواند به هدفش برسد چرا که بروکراسیهای اداری در آذربایجان غربی پروسه پیچیدهای داشته و برخی مسئولان بهجای حمایت سنگ جلوی پای کارآفرینان میاندازند.
مختارزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر بزرگترین حمایتی که از تولیدکنندگان میشود انجام داد این است که فرهنگسازی استفاده از محصولات بومی در جامعه نهادینه شده و ادارات آذربایجان غربی در وهله اول محصولات شوینده خود را از برندهای داخل استان تهیه کنند.
وی با بیان اینکه دستگیری از جوانان و نخبگان از جمله اولویتهایش است، گفت: بهدلیل اینکه خودش با سختیهای کارآفرینی آشنا است آمادگی دارد تا از نخبگان و دانشجویان علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت کرده و حتی در صورت تمایل در شرکت بهکار گیرد.
مشاور کلینیک کسبوکار آذربایجان غربی با بیان اینکه محصولات تولیدی شرکت به کشورهای عراق و آذربایجان صادر میشود، گفت: در حال حاضر مذاکرات برای صادرات محصولات به امارات و دو کشور آفریقایی نیز در حال انجام است.
وی اضافه کرد: لاین آرایشی بهداشتی نیز در آیندهای نزدیک به صورت کامل در این مجموعه راهاندازی میشود که بزرگترین مرکز تولید این محصولات در آذربایجانغربی خواهد بود.
مختارزاده استفاده از تجربیات افراد فعال و آگاه به تولید مواد شوینده، مرتبط بودن رشته تحصیلی با کارش و سختکوشی را از رموز موفقیت خود میداند و گفت: آنهایی که تاهل و مادر شدن را دلیل عدم موفقیت بانوان در جامعه بیان میکنند درواقع تنبلی و ضعف خود را با این بهانهها میخواهند پنهان کنند چرا که یک زن با برنامهریزی و اراده کافی میتواند هم وظیفه مادری و همسری را بهخوبی انجام داده و هم در شغل خویش موفق باشد برای مثال بنده با ۴۶ سال سن و دو فرزند بهعنوان یک زن موفق در جامعه نیز فعالیت دارم.
انتهای پیام