کد خبر: 4264515
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴

گلزار شهدای مهاباد غبارروبی و عطرافشانی شد

گلزار شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس در مهاباد به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر عطرافشانی و گلباران شد.

گلزار شهدای مهاباد غبارروبی و عطر افشانی شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، امروز، ۱۸ بهمن‌ماه گلزار شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس در مهاباد به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم این شهرستان در فضایی معنوی غبارروبی، عطرافشانی و گلباران شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم باشکوه با غبارروبی و گلباران مزار شهدا، ضمن قرائت فاتحه و تجدید پیمان با آرمان‌های والای انقلاب، به مقام شامخ شهدای گلگون کفن ادای احترام کردند.

حسن عباسی، فرماندار ویژه مهاباد در این مراسم که در زیر بارش رحمت الهی برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی با مشارکت تمام اقشار مردم در شهر و روستا و با رهبری امام خمینی(ره) در شرایط به پیروزی رسید که هیچ یک از مفسران تاریخ آن را محتمل نمی‌دانستند.

وی بیان کرد: از زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده تاکنون اسکتبار جهانی به روش‌های مختلف سعی در انحراف آن داشته اما با هدایت رهبر معظم انقلاب درخت تنومند انقلاب در اوج خود به‌سر می‌برد.

وی ادامه داد: حضور مردم در راهپیمایی امسال و همچنین مشارکت باشکوه در انتخابات یازدهم اسفندماه بار دیگر دشمنان و بدخواهان نظام را نا امید خواهد کرد.

در ادامه مراسم های امروز اعضا شورای اداری از خانواده‌های «جعفر نوذری» جانباز ۷۰ درصد و «واحد فقیه نبی» جانباز ۴۵ درصد دیدار کردند.

انتهای پیام
captcha