به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، روز گذشته اول اسفندماه در یادواره ۶۷ شهید امدادگر آذربایجانغربی اظهار کرد: ما این یادواره شهدا را به دلایلی همچون یاد شهدا بودن، ادای دین به آنها، رساندن پیامشان به جوانان امروزی، یافتن مسیر به وسیله پیام و هدایت شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار میکنیم.
وی افزود: نقش شهدا در ترویج فرهنگ و حفظ روحیه ملی و دینی بسیار اثرگذار بوده و بسیاری از شهدا با حفظ این روحیه به خط مقدم رفته و در کار جمعی و کمک به دیگران الگو بودند و ما نیز باید بیشتر به خدمات و از خودگذشتگیهای این شهدا بپردازیم و برای آیندگان ترسیم کنیم.
کولیوند بیان کرد: شهدای امدادگر در فداکاری پیشرو و به نوعی آموزگار ایثار و فداکاری هستند و تیمهای هلال احمر از حضرت علی(ع) الگو گرفتهاند و این سازمان خدمات خود را با استناد به این ارزشها به جامعه هدف ارائه میدهد.
وی ادامه داد: ایثار حقیقی یعنی بهترین داشتههایت را در راه خدا ببخشی و ایثار فقط در میدان جنگ و شهادت نیست، بلکه در زندگی روزمره ما نیز تجلی پیدا میکند و کمک به خانوادههای نیازمند، یاری رساندن به افراد مسن و حمایت از کسانی که به کمک نیاز دارند، همگی نشانههای ایمان قوی ما هستند و ما را محبوب خداوند میکند.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: همواره داوطلبان جمعیت هلال احمر پا به پای جبهه مقاومت بودند و در حوادث تروریستی، در کمک به سوریه، لبنان و هر جای دیگری که نیاز بود، امدادگران به کمک مردم شتافتهاند.
وی گفت: ایثارگر واقعی به عهدش وفادار است و قول خود را فراموش نمیکند و نفس خود را کنترل کرده و خودخواه نیست و از کمک به دیگران لذت میبرد، امدادگران شهید ما این ویژگیها را داشتند و امیدوارم جوانان ما نیز همین نگاه و ویژگیها را حفظ کند.
سردار نصرالله فتحیان، مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت نیز در این مراسم اظهار کرد: خطه قهرمانخیز آذربایجانغربی و شرقی همیشه در دفاع از سرزمینمان رشادتها کرده است و مقام معظم رهبری نیز این منطقه را سد مستحکم ایران عنوان کردند و آذربایجان به خصوص آذربایجانغربی با توجه به تنوع اقوام و ادیان که دارد همیشه در مقابل دسیسههای دشمنان ایستادگی کرده است.
وی افزود: آذربایجانغربی در دفاع مقدس و حال حاضر رشادتهای فراوانی در راه حفظ و کیان از مرزهای سرزمین اسلامی و مردم انجام داده و اکنون نیز با وجود گذشت ۴۶ سال پس از انقلاب، مردم ایران همچنان در صحنههای مختلف حضور داشته و با عظمت بهپیش میروند.
سردار فتحیان بیان کرد: از نظر سرمایه اجتماعی، تحرک و روحیه جهادی و همچنین از نظر اعتبار جهانی، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سرآمد و شناخته شده است و در حال حاضر هلال احمر از نظر کارآمدی در امدادگری در خط مقدم است و تعداد داوطلبان هلال احمر در حال حاضر به بیش از سهمیلیون نفر رسیده و امروز جبهه مقاومت یکپارچه بوده و امروز امت اسلامی چشم و گوش به فرمان مقام معظم رهبری دارند.
حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجانغربی نیز در این همایش اظهار کرد: امروز در این محفل معنوی میزبان شما هستیم تا یاد شهیدان را پاس بداریم، از ۱۲ هزار شهید استان تا سرداران قهرمان باکریها و امینیها که برای جوانان سرزمین ما الگو هستند، و جوانانی که امروز با همان الگو در سربلندی کشور عزیزمان میکوشند برگزاری یادواره ۶۷ شهید امدادگر آذربایجانغربی بهانه است تا یاد همه شهیدان دفاع مقدس به خصوص شهدای امدادگر جان بر کف که در مسیر حق گام برداشتند را گرامی بداریم و بگوییم هنوز استوار به راهتان هستیم.
وی افزود: آنهایی که با آسمانی شدنشان به ما درس آزادگی، غیرت و شجاعت آموختند، آنان که مردانه از جان گذشتند تا ما در آرامش و آسایش زندگی کنیم و ناموس و وطن را حفاظت کردند و ما باید در گرامیداشت یاد و نام آنها کوشا باشیم.
محبوبی بیان کرد: یادواره ۶۷ شهید امدادگر دوران دفاع مقدس استان در پیشبرد امر جهاد تبیین و با هدف معرفی شهدای امدادگر استان و خدمات ایشان در طول هشت سال دفاع مقدس و افزایش روحیه از خودگذشتگی و ایثار برگزار شد.
وی ادامه داد: برگزاری یادوارههای شهدا امری ضروری برای بصیرتافزایی و آشنایی نسل جدید با سیره شهدا محسوب میشود و حضور بهموقع و متعهدانه، مهمترین مزیت هلال احمر است، شهدای امدادگر در دوران دفاع مقدس عازم جبهه شدند تا به آسیبدیدگان در جنگ خدمترسانی کنند.
انتهای پیام