کد خبر: 4268593
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲

دادستان کل کشور از دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی ارومیه بازدید کرد

دادستان کل کشور و رئیس دادسرای دیوان عالی کشور، به منظور بررسی روند رسیدگی به پرونده‌ها و نظارت بر فعالیت‌های قضائی، از دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی ارومیه بازدید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد، دادستان کل کشوربه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور و رئیس دادسرای دیوان عالی کشور، امروز، 9 اسفندماه، به منظور بررسی روند رسیدگی به پرونده‌ها و نظارت بر فعالیت‌های قضایی، از دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی ارومیه بازدید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی‌آزاد در این بازدید اظهار کرد: ماموریت داریم تا به‌صورت مستقیم با همکاران دادسرای انقلاب ارومیه و شهرستان مهاباد دیدار کنیم و از روند کاری و رسیدگی به پرونده‌ها بازدید به عمل آوریم. 

وی با اشاره به اهمیت ویژه آذربایجان‌غربی در عرصه قضایی کشور، افزود: آذربایجان‌غربی از جمله استان‌های کلیدی در کشور است و قضات و همکاران قضایی در این استان با روحیه جهادی و انقلابی در حال خدمت به مردم هستند و رسیدگی به مسائل قضایی، رفع کمبود‌ها و نواقص موجود در سیستم، از جمله موضوعاتی است که به‌صورت مداوم مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

دادستان کل کشور تاکید کرد: نتایج این بازدید‌ها و گزارشات مرتبط با وضعیت موجود، به‌طور مستقیم به رئیس قوه قضاییه ارائه خواهد شد تا در راستای بهبود وضعیت قضائی و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، اقدامات لازم صورت گیرد.  

این بازدید به‌منظور ارزیابی دقیق‌تر از وضعیت دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه و همچنین ایجاد هماهنگی‌های لازم برای رفع چالش‌ها و ارتقای عملکرد قضایی در استان انجام گرفت.

انتهای پیام
captcha