کد خبر: 4268626
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
مشاور عالی رئیس قوه قضاییه کشور:

معلمان ارزش‌های دینی را به نسل جوان منتقل کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد مرتضوی مقدم گفت: فرهنگیان عزیز که با نوجوانان و جوانان سر و کار دارند می‌توانند با استفاده از آیات و احادیث، ارزش‌های دینی و انقلابی را به نسل آینده منتقل کنند و این تأثیرگذاری اگر به شیوه‌ای صحیح انجام شود و می‌تواند نوجوانان را از تأثیرات منفی فضای مجازی و تبلیغات دشمن مصون نگه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد مرتضوی مقدم، مشاور عالی رئیس قوه قضاییه کشوربه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی،  حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد مرتضوی مقدم، مشاور عالی رئیس قوه قضاییه کشور، امروز، ۹ اسفندماه، در همایش دوهزار نفری تجمع فرهنگیان ارومیه با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در ارومیه اظهار کرد: همانطور که یک گل تکثیر شده و در جای‌جای این سرزمین ریشه می‌دواند و شهادت نیز چنین است و بذر حیات و سرزندگی‌ای که در میان ملت ما جاری شده، از برکات خون‌های پاک شهداست.

وی افزود: با توجه به حوادث اخیر و شهادت یکی از فرماندهان محور مقاومت، دشمنان گمان می‌کنند با حذف یک فرد، می‌توانند جریان مقاومت را متوقف کنند، اما شاهد بودیم که مراسم تشییع در بیروت، صحنه‌ای بی‌نظیر در تاریخ بود که نشان داد خون شهدا، حیات و انقلاب را زنده نگه می‌دارد.

مشاور عالی رئیس قوه قضاییه کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در ابتدای انقلاب، از نظر نظامی در برابر استکبار جهانی در شرایط صفر قرار داشت، اما توانست خود را تقویت کند و امروز به قدرتی رسیده که هیچ دشمنی جرأت تعرض به آن را ندارد و با این حال، دشمنان دریافتند که نمی‌توانند از راه نظامی مقابله کنند، بنابراین وارد عرصه جنگ فرهنگی شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: امروز دشمن از دوران کودکی و نوجوانی به دنبال تغییر باور‌ها و ارزش‌های نسل آینده است و آنان می‌خواهند ذهن جوانان ما را تحت تأثیر قرار دهند و ارزش‌های انقلابی را از آنان بگیرند و خانواده‌ها مسئولند، فرهنگیان مسئولند، و این قشر تأثیرگذار باید در برابر این هجمه‌ها بایستند.

مرتضوی مقدم افزود: معلمان، علما و دانشمندان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش به‌سزایی دارند و فرهنگیان عزیز که با نوجوانان و جوانان سر و کار دارند می‌توانند با استفاده از آیات و احادیث، ارزش‌های دینی و انقلابی را به نسل آینده منتقل کنند و این تأثیرگذاری اگر به شیوه‌ای صحیح انجام شود و می‌تواند نوجوانان را از تأثیرات منفی فضای مجازی و تبلیغات دشمن مصون نگه دارد.

وی گفت: این قشر با قلم، سخن و رفتار خود می‌تواند جاذبه‌ای ایجاد کند که جوانان را به سوی مساجد، کلاس‌های علمی، اعتقادی و دینی جذب کند و باید برای مقابله با برنامه‌های جذاب رسانه‌های بیگانه، جذابیت بیشتری در انتقال مفاهیم ارزشی ایجاد کرد.

در پایان مشاور عالی رئیس قوه قضاییه کشور خاطر نشان کرد: جوانان و نوجوانانی که هنوز اعتقاداتشان قوام نیافته، به‌راحتی تحت تأثیر تبلیغات دشمن قرار می‌گیرند و ما باید احساس خطر کنیم و با برنامه‌ریزی دقیق، برای مقابله با این نفوذ فرهنگی تلاش کنیم.

حرکت در مسیر توسعه فرهنگ مقاومت جزو مولفه‌های اصلی آموزش و پرورش است

زهرا پناهی‌روا، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش هم در این همایش گفت: امروز وزارت آموزش و پرورش در مسیر و محور مقاومت حرکت می‌کند و برنامه‌های این وزارت در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت عملیاتی شده است.

وی افزود: شهدا به عنوان بهترین سرمشق و الگوهای زندگی در جامعه ما هستند که خاطرات و یادگاری‌های این عزیزان می‌تواند آینده جامعه را به بهترین شکل رقم بزند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: آنچه در فرهنگ مقاومت و ایثار نهفته، عشق به میهن و اعتلای فرهنگ و جایگاه اجتماع با تکیه بر مکارم انسانی و اسلامی است که جامعه ایران بهترین نمود و نماد آن است، این فرهنگ ایثار و شهادت است که انسان‌ساز و آینده‌ساز بوده و حکمرانی اسلامی و ایرانی را محقق می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: امروز آموزش و پرورش نگاهی گسترده و عظیم به موضوعات مختلف دارد و باید در طی کردن این مسیر با همراهی مجموعه‌های مختلف حرکت کنیم.

پناهی‌روا گفت: مدارس به عنوان اصلی‌ترین محل آموختن مبانی اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بوده و هرگونه اقدامی در راستای آموزش محورهای اصیل ایثار و شهادت و مقاومت در مدارس می‌تواند به استحکام بنیه فکری و عقیدتی دانش‌آموزان بیانجامد.

وی اظهار کرد: حرکت در مسیر توسعه فرهنگ مقاومت جزو مولفه‌های اصلی آموزش و پرورش است، افتخار هر مجموعه‌ای نیز همین حرکت در مسیر مقاومت و تکیه بر مبانی مقاومت است.

فرهنگ ایثار و شهادت جلوه‌گاه عشق و بصیرت است

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی هم اظهار کرد: ایثار و شهادت به عنوان والاترین امانت در نزد ماست که برای پاسداشت آن باید تلاش کنیم، فرهنگ والای مقاومت و ایثار و شهادت جلوه‌گاه عشق و بصیرت است که بایستی برای انتقال آن به نسل جدید برنامه‌ریزی ویژه انجام شود.

وی اضافه کرد: در مجموعه آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، اقدامات خوب و شایان توجهی در خصوص توجه دادن فرهنگیان و دانش‌آموزان به مقوله ایثار و شهادت انجام شده که برگزاری دوره‌های آموزشی و بصیرتی ویژه همکاران و دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌ها و مراسمات یادواره شهدا و نیز تبیین جایگاه والای مقاومت و ایثار از مهم‌ترین این اقدامات است.

انتهای پیام
captcha