به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، حجتالاسلاموالمسلمین حبیب محمدنژاد، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجانغربی، امروز، ۲ اردیبهشت در جلسه هماندیشی حافظان و قاریان قرآن دانشگاهی اظهار کرد: انس با قرآن سرمایه معنوی مسلمانان است و جایگاه محوری در زندگی روحانی و معنوی انسانها دارد.
وی افزود: انس با قرآن یعنی ارتباط قلبی و عملی که تنها به خواندن ظاهری آیات محدود نمیشود، بلکه شامل تلاوت با تدبر در قرآن، فهم معانی، عمل به دستورات و زنده نگهداشتن قرآن در زندگی روزمره است که این ارتباط عمیق، روح و روان انسان را با مفاهیم الهی مانند عدالت، اخلاق، توکل و امید پیوند میدهد.
حجتالاسلام محمدنژاد بیان کرد: قرآن به عنوان «سرمایه» توصیف شده زیرا منبع هدایت است و مسیر زندگی را روشن میکند، تقویت ایمان و ارتباط با خدا را به همراه میآورد، شفابخش دلهای مضطرب است و انسجام اجتماعی ایجاد میکند زیرا قرآن محور وحدت مسلمانان در اعتقادات و ارزشها محسوب میشود.
وی ادامه داد: انس با قرآن آرامش درونی، مقاومت در برابر مشکلات و توانایی تشخیص حق از باطل را تقویت کرده و براساس آن جامعه قرآنی، بر پایه اخلاق و عدالت بنا میشود که از انحرافات فرهنگی یا اخلاقی مصون میماند.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجانغربی تصریح کرد: مقاومت بینظیر مردم غزه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی، ریشه در پیوند عمیق ایمانی و انس با قرآن کریم دارد و این انس عملی با قرآن، آرامش قلبی و امید را در شرایط سخت حفظ کرده و رویدادهای غزه به عنوان مصداق عینی آیات قرآنی درباره پیروزی مؤمنان بر ظلم است.
وی گفت: استقامت مردم غزه نه تنها الهامبخش مسلمانان جهان بوده، بلکه موجب جذب غیرمسلمانان به قرآن شده و مقاومت غزه تنها یک رویارویی فیزیکی نیست، بلکه نمایشی زنده از تأثیر قرآن در شکلدهی به اراده جمعی و تبدیل ایمان به عمل بوده که بیان میکند قرآن راهنمایی کاربردی برای مبارزه با ظلم در عصر حاضر است.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدنژاد عنوان کرد: جامعهای که در انتظار ظهور منجی عالم بشریت(عج) است، باید رابطه عمیق و استواری با قرآن کریم داشته باشد و این کتاب آسمانی به عنوان منبع اصلی هدایت، معارف الهی، و قانون زندگی در اسلام، نقش محوری در شکلدهی به بینش، اخلاق، و رفتار چنین جامعهای ایفا میکند.
وی افزود: برای اشاعه و نشر فرهنگ و انس با قرآن باید از حافظان و قاریان این کتاب آسمانی حمایت و آنها را تشویق کرد و موانع به درستی مرتفع شوند، سیاست جذب جوانان برای انس با قرآن، سیاستهای مستقل از جذب برای حفظ و نگهداری فعالان، استفاده از اساتید توانمند و اقناع جوانان و ارتقای افراد به سمت فهم، تفسیر و تدبر در آیات قرآن کریم بخشی از اهداف ما است.
انتهای پیام