به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، حجتالاسلام والمسلمین رسول جمشیدی، امام جمعه پلدشت، امروز، ۲۰ تیرماه در خطبههای نماز جمعه پلدشت با اشاره به ماه محرم و عاشورای حسینی گفت: حضرت سیدالشهدا(ع) عصاره همه حقایق الهی است و از این جهت وجود مبارک ایشان تنها متعلق به شیعیان و مسلمانان نیست؛ بلکه متعلق به همه انسانها است.
وی با اشاره به اینکه رسانههای ضدانقلاب به دنبال ساخت یک تصویر غلط از رهبر انقلاب هستند و آن این است که رهبری در پناهگاه است و برای حفاظت از جان خود مجبور شده است یک زندگی پنهانی و در گوشه و کنج اختیار کند، افزود: اتفاقاً رهبر معظم انقلاب دقیقاً نقش فرماندهی کل قوا را ایفا کرده و در مدیریت جنگ نقش اساسی داشتهاند، انتصاب فرماندهان نظامی جدید خود یک اقدام مهم و تخصصی بود و هم حفظ شاکله تهاجمی در نیروهای مسلح از اصول راهبردی یک فرمانده کل است که رهبر انقلاب به آن واقف و عامل بودند.
امام جمعه پلدشت اظهار کرد: نیروهای مسلح به پشتوانه مدیریت رهبری بود که توانستند در کمتر از ۲۴ ساعت آرایش تهاجمی خود را تبدیل به عملیات نظامی کنند و این در چارچوبهای نظامی یک اقدام بسیار مهم است.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب مدیریت کلان جنگ میدانی را نیز به عهده داشتند، عملاً رهبری تعیینکننده سطح، نوع، میزان، گستردگی، بالا و پایینبودن کیفیت میدان بودند و این یک کار شبانهروزی و در یک سطح حرفهای بوده است.
جمشیدی با بیان اینکه مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر معظم انقلاب بود و ایشان مانند یک ژنرال زبده نظامی، عهدهدار مدیریت کلان این جنگ بودند، افزود: ایشان بهطور جدی از افکار عمومی ایران مراقبت کردند، آنجا که لازم بود پیامهای ضروری صادر میشد و مردم نسبت به آخرین وضعیت جنگ آگاه شدند و در جریان سیاستگذاریهای مهم کشور در حوزه جنگ قرار گرفتند؛ اطلاعرسانی بهموقع، اساس آرامش جامعه شد.
وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری پس از دفاع مقدس، کشور را آماده چنین نبردی کرده بود، همین آمادگی سبب شد پس از آنکه ایران با آمریکا و اسرائیل یعنی ابرقدرتهای اتمی جهان وارد نبرد شد شوک جدی به تمام ناظران جهانی وارد شد و این آمادگی به حدی بود که پس از توقف جنگ انتظار عمومی در ایران این بود که چرا توقف جنگ را پذیرفتیم و باید انتقام جدیتر و بزرگتری از آمریکا و اسرائیل بگیریم.
جمشیدی گفت: رهبر انقلاب میداندار اصلی این نبرد بود و هیچکس بهاندازه ایشان در این روزها نجنگیده و نباید این واقعیت با حیلههای رسانهای پنهان بماند.
وی با اشاره به قیام مسجد گوهرشاد در ۲۱ تیر ۱۳۱۴ تصریح کرد: قیام مسجد گوهرشاد در ۲۱ تیر ۱۳۱۴ مبارزه ملت ایران با جریان استبداد و استعمار مبتنی بر سه محور حیاتی «مسجد»، «مرجعیت و زعامت شیعه» و «سبک زندگی اسلامی ایرانی» بود.
امامجمعه پلدشت افزود: قیام مسجد گوهرشاد نشاندهنده پیوند عمیق میان دین و هویت ملی بود، مردم ایران که قرنها تحتتأثیر فرهنگ اسلامی زندگی کرده بودند، سیاستهای رضاشاه را بهعنوان تلاشی برای جدایی از این هویت و تحمیل فرهنگ غربی میدیدند، زنان که هدف اصلی قانون کشف حجاب بودند در این قیام نقش فعالی ایفا کردند.
وی اظهار کرد: مسجد گوهرشاد بهعنوان فضایی که امکان گفتوگوی مستقیم میان مردم و رهبران دینی را فراهم میکرد، به نمادی از وحدت و همبستگی در برابر استبداد تبدیل شد.
انتهای پیام